Genzer a Suchánek - Došly jim prachy? Prodávají okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Genzer a Suchánek - Došly jim prachy? Prodávají okna

Legendární komici Michal Suchánek (vlevo) a Richard Genzer se budou živit prodejem plastových oken.
Legendární komici Michal Suchánek (vlevo) a Richard Genzer se budou živit prodejem plastových oken. (: ČTK)

PRAHA – Komici Michal Suchánek (40) a Richard Genzer (39) se vrhli na podnikání. Nedávno se stali členy dozorčí rady moravské společnosti Oknoplast, vyrábějící plastová okna. Oba ale o své nové práci zarytě mlčí!

„Promiňte, ale nechci s vámi o tom vůbec mluvit,“ stroze odmítl Genzer odpovědět na dotaz Aha!, jak se stal členem dozorčí rady Oknoplastu. Podobně strohý byl i Michal Suchánek. „Není o čem spekulovat. Prostě už nějaký čas podnikáme,“ řekl Aha!. Firma vyrábějící plastová okna sídlí ve Zlíně a podle odhadů odborníků se její roční obrat pohybuje okolo padesáti milionů korun.Richard Genzer sedí v dozorčí radě úspěšné firmy od loňského října, jeho kamarád Michal Suchánek křeslo v nejdůležitějším orgánu firmy získal letos v lednu.

Kolik jim nová práce vynáší? Vzhledem k velikosti firmy a jejímu obratu mohou brát členové dozorčí rady i několik stovek tisíc korun ročně! Podle informací Aha! oba herce do společnosti přivedla jejich kamarádka, podnikatelka Stanislava Kovářová, které firma patří. Oběma tak pomohla v době, kdy se jim zrovna příliš nedaří.

Od konce loňského roku, kdy jim televize Nova zrušila pořad Tele Tele, totiž nemohli narazit na pořádnou práci. Nový projekt, který měli Suchánek a Genzer pro Novu připravit, dala televize k ledu. „Připravujeme celou řadu projektů a je předčasné o nich mluvit,“ potvrdila mluvčí Novy Veronika Šmítková zprávy, že v nejbližší době může kdysi tak populární duo na práci v nejsledovanější televizi zapomenout.

Zajímavé je, že Kovářová dala kamarádům místo ve své společnosti navzdory faktu, že o plastových oknech nevědí zhola nic. „O výrobě oken nic nevím. Jenom vím, že musejí mít kličku, aby šly zavírat. Kdyby kličku neměly, tak by nešly zavírat, táhlo by jimi a byly by vlastně k ničemu. Klička je důležitá nejenom na oknech, ale i na botech,“ říká Genzer na internetových stránkách firmy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.