Tři policisté, po kterých šílejí všechny Češky: Šéfové jim dělají peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tři policisté, po kterých šílejí všechny Češky: Šéfové jim dělají peklo!

Tato fotka strhla na Facebooku smršť.
Tato fotka strhla na Facebooku smršť. (Facebook )

Během okamžiku se stal hvězdou Facebooku. Fotka, na níž je Jiří Kučera (29) s kolegy policisty, způsobila na sociální síti mazec. Stovky žen po něm začaly šílet. On jim ale vzkazuje: „Mám vás rád, ale miluju svoji přítelkyni.“

Já asi začnu jezdit rychle a bez pásů. Úplně to vidím, ruce na kapotu... To jsou ale kocouři, kdy máte noční službu? Takové hlášky píší stovky rozvášněných žen pod fotografii, na které je Jirka s kolegy Martinem (34) a Tomášem (29). Další tisíce ženských snímek »olajkovaly«. Jirka, který i s kolegy slouží v Kladně, včera Aha! dopodrobna vylíčil, co té smršti předcházelo.

Na začátku byla jen náhoda. „Dělá to spousta lidí a policajti jsou přece taky lidi. Pověsil jsem prostě tu fotku na svůj fecebookový profil a sdílel ji jen s přáteli. Jenomže pak se stalo, že moje kamarádka Martina příspěvek uveřejnila na Týdeníku Policie, a už to jelo po internetu,“ popisoval sympatický policista. „Ani ve snu by mě nenapadlo, co to způsobí,“ dodává. A co říká tak obrovskému zájmu opačného pohlaví o svoji osobu? „To víte, jsem ješitný jako každý chlap, takže mě to pochopitelně těší. Všem těm holkám a ženám děkuju,“ přiznává Jirka. Která z pisatelek by si ale myslela, že usměvavého strážce zákona »klofne«, nebude z toho nic. „Jsem zamilovaný až po uši a svoji přítelkyni za žádnou jinou nevyměním,“ tvrdí Jirka. Jméno i podobu své milé ale tají.

Přečtěte si
-bello-
6. 10. 2015 • 15:56

Tomu se říká nadsázka a je to povolený

joudajoudovy
6. 10. 2015 • 07:33

opet drbny ukazaly svoji nevzdelanost! prosim o vysvetleni. definice pravdepodobnosti je dana, a tudiz mate vazne chyby ve vypoctu. nelze slucovat vyraz: " sileji vsechny cesky." a vyraz: " stovky zen zacaly silet."

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.