Adamec a Nováková - Mají miminko, miliony, ale...Zazívají peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Adamec a Nováková - Mají miminko, miliony, ale...Zazívají peklo!

Režisér Jiří Adamec balancuje mezi radostí z nového potomka a bolestí, kterou mu způsobuje nenávist vlastních dětí.
Režisér Jiří Adamec balancuje mezi radostí z nového potomka a bolestí, kterou mu způsobuje nenávist vlastních dětí.

PRAHA – Režisér Jiří Adamec (57) vidí svoji budoucnost černobíle. „Už jsem rozvedený a je pravda, že nyní plánuju svatbu s Janou. Přijde mi to jako logické vyústění, když s někým žijete a máte s ním dítě,“ řekl deníku Aha! Adamec.

Režisérovy děti je nenávidí

Jeho rodinné štěstí však kalí rozdrásané vztahy s dalšími třemi dětmi.

Jeden z našich nejlepších režisérů zábavných pořadů nejen televize Nova, ale i seriálu Sanitka či Pojišťovna štěstí se chce oženit s »nováckou« moderátorkou Sportovních novin Janou Novákovou (33). Přesné datum, kdy si ji chce vzít, ale ještě nezná. „Je to spíš v dlouhodobém horizontu, datum zatím ještě vybrané nemáme,“ dodal režisér.

Spíš než datum svatby tak úspěšného režiséra v současnosti trápí velmi napjaté vztahy s jeho vlastními dětmi z prvního manželství. „Odmítají se mnou jakkoliv komunikovat. Nemůžou mi odpustit, že jsem odešel z domova,“ říká Adamec. Ten se přitom rozhodl rozvést až v okamžiku, když jeho nejmladší dcera dovršila patnáct let. Dvě jeho nejstarší děti už jsou dospělé a mají vlastní rodiny. „Ještě ani neviděly svého bratříčka Daniela. Odmítly to,“ smutně dodává Adamec. Na režisérovi je vidět, že by všechno své bohatství vyměnil za klid v rodině. A že by měl co nabídnout! Vždyť jako jeden z našich dlouhodobě nejvytíženějších režisérů má na svém bankovním kontě desítky milionů korun!


Autoři: Josef KOUKOLÍČEK, Petr MACEK
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.