Topolánkova dcera Jana: Hledáme nového tatínka! A Talmanová je Mařena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topolánkova dcera Jana: Hledáme nového tatínka! A Talmanová je Mařena!

Mirek Topolánek s dcerami Janou , Petrou a manželkou Pavlou.
Mirek Topolánek s dcerami Janou , Petrou a manželkou Pavlou. (Aha!: Josef Mašek)

PRAHA – Jak si žije Pavla Topolánková (51), od které začátkem ledna odešel manžel, premiér Mirek Topolánek (50, ODS), k těhotné milence Lucii Talmanové (39, ODS)?

Jak si žije Pavla Topolánková (51), od které začátkem ledna odešel manžel, premiér Mirek Topolánek (50, ODS), k těhotné milence Lucii Talmanové (39, ODS)? „Jsem spokojená. Nesedím v koutě a nevolám: »Mirku, vrať se!«,“ řekla Topolánková v rozhovoru pro MF Dnes.

V týdnu se také sešla s manželkou šéfa ČSSD Jiřího Paroubka Zuzanou. Ta ji i s dcerou Janou (23) a vnučkou Karolínou (1) pozvala na zámek do Kolodějí. Obě dámy už se takto sešly podruhé, prý je spojuje četba knih a zajímají se o kulturu. Pavlu Topolánkovou ale podpořila i třeba manželka prezidenta Livia Klausová…

Topolánková vypadá spokojeně. Do minulosti se prý už nekouká a na první pohled jako by ji vůbec netížila ani nevěra jejího manžela, kterou ji potupil před celým národem. „S manželem nejsme nepřátelé. Zavolá, zajímá se o děti. Naposledy se u nás stavil minulý týden. Na domácnost přispívá nejvíce, i hypotéka je jeho starost. Tak má právo sem chodit,“ říká paní Pavla. Nejvíce se teď prý těší, až v polovině dubna spolu s dcerou Janou odjede na tři týdny do Asie.

A hledá si paní Pavla nového chlapa? „Hledáme nového tatínka,“ odpovídá za maminku dcera Jana. „Proč by ne?“ směje se paní Pavla a dodává, že nečeká, zda se k rodině manžel vrátí. „My nečekáme nikoho,“ tvrdí. Domů jí chodí desítky dopisů, ve kterých jí lidé vyjadřují podporu nebo ji naopak kritizují. Nejvíce ji prý rozesmál ten, ve kterém jeden pán píše, že je okoukaná Mařena. „Že prý má můj manžel nudný osud vedle okoukané Mařeny,“ směje se paní Pavla. „Maminka okoukanou Mařenou? Tou je snad Lucie Talmanová!“ reaguje dcera Jana.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.