TRAGÉDIE - Matka (†47) a dcerka (†3) Pomáhaly a jsou mrtvé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

TRAGÉDIE - Matka (†47) a dcerka (†3) Pomáhaly a jsou mrtvé

PLZEŇ – Zemřely kvůli opilému bezdomovci! Tříletá holčička spadla včera do řeky Radbuzy pod přehradou České údolí. Na pomoc se za ní vrhla její sedmačtyřicetiletá matka. Ani jedna se už ale z řeky nevynořila.

Zemřely kvůli opilému bezdomovci! Tříletá holčička spadla včera do řeky Radbuzy pod přehradou České údolí. Na pomoc se za ní vrhla její sedmačtyřicetiletá matka. Ani jedna se už ale z řeky nevynořila...
Plánovali si, jak společně oslaví Velikonoce. Ze sobotní procházky kolem Radbuzy se ale z pětičlenné rodiny vrátili do krásně vyzdobeného bytu jen tři. Tatínek s desetiletým synem a pětiletou dcerkou. Maminka a tříletá dcerka se v řece utopily! „Do vody podle svědků spadla malá holčička a poté za ní skočila dospělá žena,“ popsal mluvčí hasičů František Vaško. „Snažili jsme se na břehu pomoci opilému bezdomovci, dcerku zatím hlídal jiný bezdomovec,“ popisoval policii hned po neštěstí plačící otec. „Hlídal jsem další dvě děti, nemohl jsem je pustit,“ dodal.
Policejní potápěči začali prohledávat úsek od výtoku přehrady až k jezu v Doudlevcích. „Dítě odnesl proud několik kilometrů od místa neštěstí, tělo objevil chodec u tenisových kurtů v Doudlevcích,“ uvedla policejní mluvčí Jolana Číhová s tím, že pátrání po matce bylo večer ukončeno a pokračovat budou dnes od rána.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.