Tělíčko miminka bylo zabalené v igelitce: Mrtvé dítě hodili do kontejneru! Byla to vražda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tělíčko miminka bylo zabalené v igelitce: Mrtvé dítě hodili do kontejneru! Byla to vražda?

Miminko bylo zahrabané v odpadcích.
Miminko bylo zahrabané v odpadcích. (Foto Aha! : Petr Novotný)

Tělíčko novorozence vyhozené jako kus odpadu! Miminko našli policisté v noci na včerejšek v kontejneru v Mníšku pod Brdy. Šli najisto, měli matku, která porodila, ale dítě neměla.

Kriminalisty upozornil gynekolog, ke kterému přišla pacientka Andrea S. s tím, že krvácí. Při prohlídce ale lékař zjistil, že žena musela krátce před návštěvou porodit. Odeslal ji do nemocnice a zavolal na linku 158. Okamžitě se rozjelo rozsáhlé pátrání. V ulici Ke škole pak našli miminko zabalené v igelitce, odhozené v kontejneru mezi odpadky. Provedli také domovní prohlídku v jednom z bytů v nedalekém paneláku.

Obyvatelé z okolí včera nemluvili o ničem jiném. „V tom bytě bydlí správce domu, má syna a jeho přítelkyně je těhotná,“ popisovala deníku Aha! máma s kočárkem na nedalekém dětském hřišti. „Jsou lidé, kteří na miminko čekají roky a třeba se ani nedočkají. Ten, kdo dokáže vyhodit dítě do popelnice, by si zasloužil provaz,“ dodal muž ze sousedství. Policisté podrobnosti případu tají. „Jak dlouho v kontejneru tělíčko novorozence leželo a kdo ho tam hodil, je předmětem vyšetřování,“ sdělil Jakub Vinčálek ze středočeské policie. Přesnou příčinu smrti miminka určí pitva. Zdroj Aha! uvedl, že se mladá žena měla svěřit matce, že „něco vyhodila, neví, co to je a nemluvilo to.“ Ženu hned v nemocnici operovali.

Autor:  jad

Přečtěte si
tajna1509
27. 6. 2015 • 12:00

jezisi s vetsim debilnim napisem jsem se nesetkala MRTVE DITE HODILI DO KONTEJNERU BYLA TO VRAZDA ??????? NE TO CHUDATKO MIMINKO SI TAM DOSLO SAMO DEBILE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.