Nehoda auta za 5 milionů: Rozbil ferrari boxer? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nehoda auta za 5 milionů: Rozbil ferrari boxer?

Červené Ferrari 599 GTB nejdříve vrazilo do stromu, pak skončilo v poli.
Červené Ferrari 599 GTB nejdříve vrazilo do stromu, pak skončilo v poli. (Foto Aha!: David Malík, ara)

Chtěli si zazávodit, místo toho budou platit statisíce! Dvojice mladých mužů v Hostivici na Kladensku bourala v luxusním ferrari a nadělala z něj hromadu šrotu. 

Jeden z nich měl být podle informací Aha! bývalý mistr světa v kickboxu Tomáš Möstl (24). Ten, stejně jako druhý mladík, vyvázl bez úhony. To se ale o luxusním bouráku za pět milionů rozhodně říct nedá. Známí o nadějném sportovci říkají, že se z něj stal průšvihář. „Byl to talent, před dvěma lety měl ale průšvihy s napadáním lidí na ulici, prý dokonce i s drogami. Nakonec ho z klubu SKS Kladno vyhodili,“ prozradil zdroj Aha!, který si nepřál být jmenován.

Nabourali do stromu

Červené Ferrari 599 GTB nejdříve vrazilo do stromu, pak skončilo v poli. „Dechová zkouška u řidiče byla negativní. Vyšetřování nehody je již ukončeno. Její příčinou bylo nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky,“ řekla Aha! policejní mluvčí Marcela Pučelíková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.