Ujížděl policajtům přes plnou čáru a na červenou: Motorkář skončil pod autem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ujížděl policajtům přes plnou čáru a na červenou: Motorkář skončil pod autem!

Zběsilou jízdu skončil pod autem.
Zběsilou jízdu skončil pod autem. (Foto: PČR)

Životem málem zaplatil za svou zběsilou jízdu motorkář (35), který o víkendu ujížděl policistům na Ústecku. Hnal se přes plnou čáru a na červenou, nakonec skončil pod koly protijedoucího auta.

Policisté motorkáře zaregistrovali na silnici z Ústí nad Labem do Libouchce. Předjel je na stroji postaveném na zadním kole a nijak mu přitom nevadilo, že se žene přes plnou čáru. Vzápětí zmizel za obzorem, policisté se ho ani nepokoušeli pronásledovat. V Libouchci ho ale dojeli. Jakmile je zahlédl za sebou, začal ujíždět.

„Dojel do míst, kde je kvůli frézování vozovky semafor. Policisté ho tam chtěli zastavit,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Motorkář ale předjel všechny auta, která u semaforu stála, a do zúženého místa vjel na červenou. Před hlídkou pak ujížděl ještě asi tři kilometry. Jeho bláznivá jízda skončila v Modré na Děčínsku. Když ho policisté dojeli, ležel už bez hnutí na silnici pod koly peugeotu. S těžkým zraněním skončil v nemocnici.
Video se připravuje ...



Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.