Sex po sedmdesátce? Nejsme žádné vyhaslé sopky, brání se senioři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sex po sedmdesátce? Nejsme žádné vyhaslé sopky, brání se senioři!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nikdo si nechce představovat svoje prarodiče při sexu. Jenomže i oni si chtějí užívat a také to, podle průzkumů, dělají! I když občas přicházejí i komplikace.

Vědci z Manchesterské univerzity tvrdí, že čtyřiapadesát procent mužů a jednatřicet procent žen po sedmdesátce provozuje aktivní pohlavní život. Jenomže chuť není všechno. Seniorům milování na stará kolena komplikují zdravotní potíže -od nesnáze s mobilitou po typicky mužské starosti, jakými jsou problémy s prostatou a nestálou erekcí.

„Muži se ale ve srovnání s ženami zabývají svými sexuálními funkcemi a aktivitami více, a s rostoucím věkem se muži trápí více než ženy. Sexuálně aktivní seniorky jsou se svým celkovým sexuálním životem spokojenější než muži. Navíc u nich s rostoucím věkem poklesá míra neuspokojení,“ říká doktor Lee.

 

A za pravdu mu dává důchodkyně Eva (75). „Když se s vnučkou chci bavit o milencích a sexuálním životě je vidět, že mě moc poslouchat nechce. Já ale nejsem ještě žádná vyhaslá sopka,“ soptí paní Eva, která si pravidelně hledá nápadníky díky inzerátům v novinách. A že jich není málo!

Senioři zároveň vyhledávají jiné porno, než mladší generace

Autor:  mpa

Přečtěte si
aksura
16. 2. 2015 • 10:46

bezodkladne
15. 2. 2015 • 22:19

pravdoláskařská doba se neštítí vůbec, ale vůbec ničeho !-------výraz pravdoláska je asi Tvým oblíbeným slovem,viď. Když se přemnoží chrousti,vypadne elektřina,budeš mít silnou menstruaci - za všechno můžou pravdoláskaři !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.