Česká Miss: To je ona! Ale výhru kalí skandál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Česká Miss: To je ona! Ale výhru kalí skandál!

Už třetí Českou Miss se včera stala Lucie Hadašová.
Už třetí Českou Miss se včera stala Lucie Hadašová. (Aha! – Dalibor Puchta a Marek Pátek)

PRAHA – Skandál! A pořádný! Blyštivá korunka z bílého a žlutého zlata s modrým topazem v ceně téměř půl milionu korun od včerejšího večera zdobí hlavu Lucie Hadašové (20). Právě ji během dramatického televizního přenosu diváci zvolili už třetí Českou Miss. Jenže nad jejím vítězstvím se vznáší černý mrak pochybností.

Ze zákulisí soutěže totiž pronikla informace, že o tom, která šestice dívek z finálové dvanáctky postoupí do závěrečného kola, bylo rozhodnuto ještě před tím, než samotné finále vůbec začalo.

„Šestici, ze které pak diváci volí vítězku, má vybrat porota během finále. Jenže ve skutečnosti už o tom bylo rozhodnuto dávno před finále. Celé to radění se porotců bylo jen divadlo pro televizní diváky,“ řekl deníku Aha! člověk pracující v zákulisí České Miss. Činnost porotců, mezi nimiž v Top Hotelu seděla i Ivana Trumpová, je tímto obviněním pořádně znevážena! Ředitelka soutěže Michaela Maláčová podobné nařčení sice důrazně odmítá, ale náš zdroj trvá na svém. „Všichni už tady holky dostatečně znají, a tak nebyl problém určit ty z nich, které se Maláčové nejvíce hodí, a porotu pak v podstatě donutit, aby je vybrali,“ tvrdí náš člověk.

O tom, že s volbou České Miss není všechno úplně v pořádku, se před začátkem finále, deníku Aha! svěřila i jedna ze samotných finalistek. „Mám pocit, že s některými z nás se už příliš nepočítá, ačkoliv finále ještě ani nezačalo. Jako by už bylo jasné, které z nás půjdou dál a které ne,“ popsala nám své pocity jedna z dvanáctky uchazeček. A její podezření se potvrdilo. V porotou vybrané šestici pak skutečně nebyla. Pokud by se závažná obvinění o zmanipulovaném výběru finálové šestice skutečně potvrdila, zažila by Česká Miss skandál, který by ji mohl zničit.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.