Zprávař Roman Šebrle úpí: Jak by chtěli, aby moderoval? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zprávař Roman Šebrle úpí: Jak by chtěli, aby moderoval?

Kdyby Šebrle moderoval do půl těla, každému by bylo jedno, kolik má přeřeků.
Kdyby Šebrle moderoval do půl těla, každému by bylo jedno, kolik má přeřeků. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Daniel Černovský, FTV Prima, Facebook.com)

Moderátoři zpravodajství mají konkurenci! I když má Roman Šebrle (39) podstatně méně zkušeností než ostřílení kolegové, na jeho figuru nemá nikdo! Olympijský vítěz se do loňského roku vrcholově věnoval desetiboji a jeho zocelené tělo je toho důkazem.

Kdyby se Zprávy FTV Prima moderovaly bez obleku a jen v plavkách, Šebrle by byl jednička. Jeho svalnaté tělo by na obrazovce nemělo konkurenci a na všechny ženy by působilo jako magnet. A určitě by mu odpustily jeho přeřeky, kterých se jako moderátor začátečník dopouští.

Roman byl doteď zvyklý spíš na upnuté trikoty než na obleky. „I to je pro mě nové, doteď jsem oblek moc nenosil. Když jsem se podíval do svého šatníku, tak tam jsou jen dva nebo tři a budu je muset doplnit,“ dodal moderátor.


Šebrle: Seriózně v obleku
Měl by vytrénovaný Roman raději moderovat do půl těla? „Ne, zprávy jsou seriózní a my je chceme podat divákům, jak se sluší a patří, takže v obleku,“ svěřil deníku Aha! se smíchem Šebrle. Přehnal to se sluníčkem? Může za to dědeček a golf!
Moderátor má den ode dne tmavší pleť. Když se objeví před kamerou a kvůli čtecímu zařízení přestane mrkat, jeho pronikavě modré oči svítí jako reflektory a o to víc působí jeho opálení tmavší. Přestože to vypadá, že se od rána do večera smaží na sluníčku nebo v solárku, za vše prý můžou geny. „Po dědečkovi se velmi rychle a dobře opaluji. Navíc trávím hodně času na golfových hřištích, kde se nelze slunci vyhnout,“ okomentoval svůj vzhled Šebrle.



Autor:  zej

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.