Nešťastný Pavol Habera: Náhlý rozchod bolí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nešťastný Pavol Habera: Náhlý rozchod bolí!

Dcera Paľa Habery Zuzana nemá štěstí v lásce
Dcera Paľa Habery Zuzana nemá štěstí v lásce (Foto: pro Aha! - Barbora Příhodová, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Konec velké lásky je tu! Vypadá to, že stejně jako její otec Pavol (51), ani dcera Zuzana Haberová (27), nemá ve vztazích příliš štěstí. Ve svých letech je již rozvedená a dokonce rok zamilovanosti s moderátorem Ivanem Bindasem (32) je nyní minulostí. Taktéž rozvedený otec Habera se zatím s bývalou českou topmodelkou Danielou Peštovou (43) drží. Uvidíme, jak dlouho, jisté je, že dceruška Zuzana  je opět na ocet. Paľo z toho radost nemá...

Vše se provalilo na valentýnské párty, kam dorazili bývalí milenci každý odděleně. Toho si nešlo nevšimnout, stejně jako faktu, že se jeden druhému pečlivě vyhybá. Svědci dokonce mluví o záměrné ignoraci. Haberova dcera Zuzana se novinářům svěřovat nechtěla, ale její bývalý partner byl sdílnější.


Ne však o moc. "Rozešli jsme se v dobrém, jsme nadále přáteli a řešíme spolu pracovní věci," řekl Bindas pro Topky.sk a dodal: "Život jde dál. A tím, že je to čerstvé, tak se k tomu dále nebudeme vyjadřovat." V Praze žijící Habera si teď nejspíš rve vlasy a přemýšlí, kdo další by mohl postavit fontánu pro jeho Zuzanu.



Přečtěte si
anjelik
18. 2. 2014 • 22:16

Slor si myslim,zeo na sama sa skoro rozviedla.Palo bol zenaty 1ž rokov a s danielou zije 14 rokov tak skor to nema po otcovi.Ale sama si to sposobila.A obidve strany su vzdy na ivne.A nehadz vinu na Pala.

anjelik
18. 2. 2014 • 22:12

raspina:ty si blbec riadny.Palo neni blbec,len mu zavidis.Palo s Danielou ziju spolu 14 rokov .A nnei to prep eniaze pretoze Palo tiez ma dost a keby to bolo pre peniaze tak by spolu tolko neboli ty raspina.

prroud
18. 2. 2014 • 12:20

Podrzet rikas? Musis bejt jeste hodne mladej ,tam je to spis opravdu o tom co umis a jak to umis,nejakej papir na to tam uz tak zajimavej neni.........a bab do postele habakuk,z celyho sveta,jen si vybrat.

inocenta
18. 2. 2014 • 11:29

Chce to asi návrat ke konzervativnější výchově, už seč hodně a hodně přestřelilo. Tou nadmírou poskytování volnosti a tolerance všeho možného se svým dětem / a asi hlavně dcerám/ neprospělo. Později to mohou i ropdičům vyčís t/ "Nrměla jsem tehdy rozumj, měl jsi mně to říkat / A je na to nějaká oídpověď? Někdy se ovšem stane, že dcera vychovává rodiče, i takový případ znám.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.