Drsný vzkaz syna Karla Svobody: Ať si strčí klacek do pr*ele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsný vzkaz syna Karla Svobody: Ať si strčí klacek do pr*ele!

Petr Svoboda je proti realizaci muzikálu.
Petr Svoboda je proti realizaci muzikálu. (Foto Aha! – Roman Souček, Hykl, koláž Ahaonline.cz )

Syna Karla Svobody Petr (33) zuří. Muzikál, ve kterém mají zaznít největší hity jeho otce, považuje za primitivní a lascivní. Nechce dát svolení k jeho realizaci a všechny nekompromisně posílá do háje!

Scénář muzikálu Lady Carneval je už napsán, ale aby být uveden na divadelní prkna, je potřeba souhlas všech pozůstalých. S nápadem souhlasí vdova Vendula, přirozeně její syn Jakub (8) a dcera Karla Svobody Jana. Se Zelenkovým scénářem k muzikálu má však problémy právě syn Petr.

Scény prý nejsou jeho formátu hodny. „Prohlásil, že je to primitivní a lascivní, a musím přiznat, že se mě to dotklo,“ vysvětluje Zelenka Blesku. A co Petrovi tak vadí? Popisy některých scén dávají napovědět. „Byla by to crazy komedie. Představte si třeba scénu, když hoří klášter a z něj vybíhají nahé prostitutky… Tak kde to jsme? Nejen můj táta, ale i lidi, kteří s ním dělali a už nežijou, jako Jirka Štaidl nebo Zdeněk Borovec, by se obraceli v hrobě,“ vysvětluje syn.

A názor ani nároky na muzikál jen tak nezmění. Všem, kterým je jeho kritika a rozhodnutí trnem v oku vzkazuje: „Pokud je na mě někdo naštvaný, ať si strčí klacek do p*dele!“



Přečtěte si
boruvka51
29. 1. 2014 • 14:09

Mám stejný názor

657096
29. 1. 2014 • 13:54

Škoéda že si tu palici neustřelila Svobodová to by byla ***/a co kdyby to udělala ted ,ted je na to vhodá doba..nic ji v tom nebrání když milovala Svobodu tak at jde zaním jestli není posera a zbabělec/což asi ona je jenom prachy milence prcačky a bůch ví co ona dělá...Jeto taková eviná vdova co?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!"

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.