Zamilovaný Řezník: Chtěl by advokátku Samkovou do postele, ale stejně na ní podal trestní oznámení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zamilovaný Řezník: Chtěl by advokátku Samkovou do postele, ale stejně na ní podal trestní oznámení!

Řezník má s Klárou Samkovou nevyřízené účty, proto podal trestní oznámení!
Řezník má s Klárou Samkovou nevyřízené účty, proto podal trestní oznámení! (Foto: ČTK - Stanislav Peška, archiv Řezníka, koláž Ahaonline.cz)

Náklonnost mezi mužem a ženou může mít různé podoby. Ty, o kterých rapuje Řezník se znelíbily "mačetové obhájkyni" Kláře Samkové natolik, že se rozhodla přispět do debaty o všeobecné morálce obzvlášť krutým způsobem. Na Martina Pohla (27) aka Martyho aka Řezníka podala surově trestní oznámení. To mladého muže zaujalo a začal se o dámu zajímat do hloubky. Nakonec natolik propadl kouzlu ochránkyně slabých a  kontroverzní členky TOP 09, že u něj vzbudila chlípnou touhu oplatit krasavici stejnou mincí. I Samková nyní čelí trestnímu oznámení a podle odborníků může být, narozdíl od Řezníka, opravdu stíhána!

Zajímavé okolnosti kauzy nám osvětlila přímo "persona non grata", humorista a raper, pan inženýr Pohl. Co ho tedy vedlo k tomu, aby podal trestní oznámení na JUDr. Kláru Samkovou? Umělec poskytl exkluzivně Ahaonline.cz vyjádření:

 

Hnusí se mu hudba Vondráčkové, ale trestní oznámení na ni nepodal

"Ještě dokážu "pochopit" nějaký štvavý a nenávistný články vůči mojí osobě, ale trestní oznámení od Samkový už bylo moc. Ta ženská je uplně mimo. Mě se třeba taky hnusí hudba Lucky Vondráčkový, ale nepodávám kvůli tomu trestní oznámení. Samková mě obviňuje z úplně nesmyslnejch trestnejch činů, nedokáže (nebo nechce) pochopit, že je to jenom role a o žádný propagaci násilí nemůže bejt řeč - je to prostě jenom ztvárněná činnost z pohledu zločince - to neznamená, že bych to schvaloval. Navíc už sem kvůli svojí tvorbě jednou u soudu byl a ten to posvětil, tak nechápu o co jinýho, kromě zviditelnění týhle ženský jde," vysvětluje úhel pohledu Marty.

Po Samkové touží jako po ženě!

A protože toho má právě akorát tak dost, dodává: "Nenechám si srát na hlavu, takže jdu do protiútoku a podávám trestní oznámení za křivý obvinění. Ale přitom mě to na druhou stranu mrzí, protože jako žena mě velmi fyzicky přitahuje a rád bych se s ní intimněji sblížil - ještě nikdy jsem to totiž nezkoušel s ženskou nad 65 let."

Řezník má smysl pro humor, což dokazuje již druhá knížka jeho "Martyho frků", která právě vyšla. Jak se vůbec dostal k takovým fórkům dostal? "Čmáral jsem si už na vejšce a nikdy mě nenapadlo to nějak šířit. Až jednou sem to začal dávat na Facebook mezi kamarády a někdo navrhnul, ať si založím stránku. V první knížce jsou i celkem dost starý vtipy kdy sem ještě nebyl tak vykreslenej. Ta nová už je od začátku nabitá masakrálními díly. Myslim, že důstojně navazuje na tu první. Jedno oko nezůstane suché," prozrazuje tvůrce, který nemá problém s trošku drsnějšími vtípky.


Proč se paní doktorka Řezníkovým fórům nesměje?

Jenže ona žena, o které se Řezníkovi v noci zdá, jeho city neopětuje, a už vůbec ne Martyho humor. Klára Samková si totiž na Policii České republiky stěžovala: "Texty pana Martina Pohla obsahují ospravedlňování a propagaci násilného chování vůči ženám (únos a omezování osobní svobody, znásilňování, bití,…), násilí vůči menšinám nebo skupinám obyvatelstva (viz text písně s názvem Konečný řešení), násilí (včetně sexuálního) vůči dětem (viz text písně Pohlídám tvý dítě), apod."
Křivé obvinění by mohlo být po zásluze potrestáno

Pro lepší pochopení, proč by měla být Samková stíhána, nám poslouží úryvek z čerstvého trestního oznámení na tuto zastánkyni menšin: "Vědomě nepravdivě uvedla, že se dopustil jednání, které naplňuje skutkovou podstatu trestného činu, tj. vědomě objektivně nepravdivě jednala způsobem, který může být podnětem k trestnímu stíhání konkrétní nevinné osoby. Jednala přitom se záměrem, aby její osobou poskytnuté nepravdivé informace přivodily mému klientovi trestní stíhání." Pohledem odbornice

Shodou okolností, i advokátka Helena Nutilová, která Řezníka zastupuje, má zájem o potírání bezpráví, jako paní Samková. S ochranou lidských práv má své profesní zkušenosti.  Proč se tedy rozhodla Martina Pohla zastupovat? "Osobně i profesně se mě dotýká, když i více než 20 let po Sametové revoluci jsou zde veřejně nepřímo popírána základní lidská práva, konkrétně svoboda projevu a svoboda umělecké tvorby. Naše demokracie je velice křehká a musíme o ni svádět neustálý boj," prohlásila Nutilová.

Přečtěte si
illis
1. 1. 2015 • 14:21

Nejhorší je, že takový individua, který říkají svým výplodům kulturní tvorba si ještě dovedou vyskakovat . Sám je na pokraji zájmu a bude se srrát do Lucie Vondráčkové, její hudba se mu prý hnusí. Mně se zase hnusí ta jeho a proto nic takového nemusím . Sám se skrývá za maskou, ani se nedokáže problémům postavit čelem. Primitiv.

guest666
23. 12. 2013 • 21:00

kez bych byl pubertakem... reznik nic nerozpoutal. ruznoroda spolecnost ho v ankete volila, cimz svym poctem hlasu predbehl zbytek soutezicich. organizator ho vyradil z prvniho mista aniz by cokoli vysvetlil. na otazky jak je to mozne nereagoval. ruznoroda spolecnost jeho stoupencu (vzhledem k poctu medii kde se ona vec propirala se da usoudit ze ta skupina menuzou byt jen pubertaci) vzbudila medialni rozruch na ktery se nabalilo spoustu medialnich hyen. jeste nejakou dobu o tom uslysime. takova jsou fakta. za pul roku zase vsichni zapomenete kdo reznik je a on bude opet plnit undergroudove prostory ruznorodou spolecnosti. jelikoz paradox je klic k nasemu svetu, byvaji tyto prostory zaplneny lidmi, kterym byva cizi agrese zatimco jsou schopni si uzivat jazyka nadsazkoveho hudebniho zanru. (idioti jsou vsude a nelze je prirazovat k zadnemu umeleckemu stylu) a vychova deti? ja volim cestu prevence a vstepovani moralnich hodnot. jestli jsem charakterove pokriveny budou takove i moje deti...

prroud
22. 12. 2013 • 21:05

heh,to je pro guest znojmacko,uklikl jsem se. K ty televizi a serialum,ty jdou doma kontrolovat a jejich sledovani,daji se vysvetlit.Reznika pubertakovi nevysvetlis,proto soudim,ze budes nejspis jeden z nich

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.