Proměna "Džambulky" Bartošové: Drasticky zhubla! Co za tím je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Proměna "Džambulky" Bartošové: Drasticky zhubla! Co za tím je?

Iveta Bartošová s menší hlavou.
Iveta Bartošová s menší hlavou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz )

Zářivý úsměv, štíhlé nohy, zdravé vlasy a neuvěřitelná pohoda! Tak dnes vypadá Iveta Bartošová (47), která byla jen za poslední rok nesčetněkrát na samém dně. Od té doby, co si vzala Josefa Rychtáře (55), je z neupravené, odulé a na alkoholu závislé Džambulce jiný člověk. Nebo spíš ta »stará« známá Iveta! Jak tohle dokázala?

„Já jsem prakticky nezhubla, jen se mi trochu změnila postava a zmenšil se mi obličej. Byla jsem dva roky nemocná, tak se mi to v něm seskupilo. Různé operace, léky proti bolesti a to všechno se logicky projeví,“ prozradila deníku Aha! Iveta. „Teď jsem konečně zdravá a snad už budu rozdávat jenom radost lidem,“ doufá zpěvačka, která momentálně září štěstím.

„Recept je naprosto jasný - jsem spokojená. Mám skvělého chlapa do nepohody, známe se přes 17 let. Věděla jsem, koho si beru, akorát byl ženatý, tak jsem si musela počkat,“ říká Iveta a jedním dechem dodává, že má i úžasného syna, na kterého je pyšná. „Základem je proto tohle štěstí, a tím pádem přicházejí i krásné nabídky na práci,“ svěřila se Bartošová na natáčení Krampovolovin pro televizi Relax. Svým věrným fanouškům zazpívá už v pondělí na koncertě ve Svitavách.



Přečtěte si
skp705
20. 11. 2013 • 15:22

Snad se jeste najdou lide, co ji chteji poslouchat. Je jako dinosaur moderni socialisticke hudby...

hejhej
20. 11. 2013 • 11:27

6010: Drhou šanci ? snad padesátou. Nemá se cpát do medii a neposkytovat ubohé nformace, když se ještě nezapomnělo na alkoholické extempore.

hejhej
20. 11. 2013 • 11:25

6010: tvůj příspěvek mě pobavil . Co máme Bartšové závidět? To, že se pomočená, pilá předvedla před národem, že jí debrali syna, protože se nebyla schopna díky chlastu o něho postarat, že několik let nezpívá a apokud na kapříka alže, e je zpěv na živo, nebo jí snad máme závidět násilnía a hulváta Rychtáře?????

6010
20. 11. 2013 • 09:38

Vy závistivci a věční kritici, nechte ji již konečně být a soustřeďte se na někoho jiného.Vy jí to nepřejete?Já být Ivetou a číst ty diskuze pod článkem, tak jdu zase chlastat.To vy jí k tomu dovádíte a ti novináři, chtiví senzace.Nechte jí být.Dejte jí druhou šanci,ať vám může dokázat, že ještě není ztracená..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.