Režisér Filip Renč: Chce točit Sanitku 3... Ale ne v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Režisér Filip Renč: Chce točit Sanitku 3... Ale ne v Česku!

Filip Renč
Filip Renč (David Malik / Blesk)

Ještě ani neskončilo vysílání druhé řady seriálu Sanitka a její režisér Filip Renč (48) začíná mluvit o třetí sérii.

„Rád bych viděl pokračování, které by se odehrávalo v zahraničí, jak čeští lékaři pracují jako Lékaři bez hranic a zavádí v nějaké africké zemi sanitní službu úplně od začátku,“ řekl magazínu Aha! TV Renč. „Domnívám se totiž, že situace odehrávající se v Praze jsou první i druhou sérií Sanitky zcela vyčerpány,“ dodal režisér s tím, že o případném natáčení Sanitky 3 musí rozhodnout Česká televize.



Autor:  lbp

Přečtěte si
rkolarsky
1. 12. 2014 • 16:20

Sanitka 2 se mi líbila, první série je sice OK z nostalgického hlediska, rad se na ni občas za 5 lez podívám ale postrádá smrnc. Sanitka 3 v Africe je rozhodne zajimavé téma, ale muselo by se to poradne promyslet, aby z toho nebyl paskvil. Ja jsem v západní Africe 5 let pracoval, a předem bych doporučoval případnému scenaristovi, aby se tam alespoň na 6 měsíců odstěhoval. V Nigérii například platí stary dobry zvyk, ze kdo se na ulici poslední dotkne umírajícího (například oběti dopravní nehody), tak platí funus .... Tím padem v Nigérii sanitky pro běžnou populaci nikdy nebudou. Ale zasadit Sanitku 3 do Guineje do poslední epidemie Eboly (a bezpečně to natočit někde v Kamerunu), dramaticky to napsat, dat tam mezinárodní expatriatni obsazeni, a poradne to zahrát, to by nemuselo byt úplne špatne.

axmax
26. 11. 2013 • 23:01

ja jsem z nove sanitky nadsena!po dlouhe dobe serial,srovnavat ho se sanitkou od Adamce nema smysl.Adamec je mimo cely zivot,hlavne ten polistopadovy!tocil jen sracky,prime prenosy od nej byly 'ajnkeslbuntes'.a ted on i jeho stupidni sportacka plivou ve vsech diskuzich spinu!chvala bohu,ze uz nic netoci!!!kdo to sponzoruje?my vsichni!

rydlo
15. 10. 2013 • 11:08

Hlavně, ať do třetí serie Renč už neangažuje Veškrnovou, její botoxový, strnulý obličej není vůbec pěkný a její herecké "výkony" se rovnají výkonům podřadné herečky. A to si Renč určitě myslel, že Veškrnová bude "tahák" seriálu, ale právě naopak, kvůli Veškrnové se po shlédnutí prvních dílů spousta lidí na Sanitku už nedívá.

demino
15. 10. 2013 • 10:10

viděl jsem asi pět minut nějakého dílu nového pokračování a vůbec se mi nelíbily herecké výkony. Podle mě by se pokračování seriálu víc jak po dvaceti letech nemělo točit.

fizi
13. 10. 2013 • 08:33

No,Dietlův "cajdák" to není,ale propadák taky ne.Kdo chce a má rád příběhy z nemocničního prostředí,svoje si tam najde.Mě osobně tam vadí Veškrnová,nějak přehrává,už neumí hrát tak,jako dřív.Třetí sérii podle vize F.Renče bych docela uvítal.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.