Manžel ženy, která žije s dětmi za 33 Kč na den: Dělal prsa Mašlíkové i Hadašové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manžel ženy, která žije s dětmi za 33 Kč na den: Dělal prsa Mašlíkové i Hadašové!

Po pádu na dno a úrazu rukou skončil vyhledávaný plastický chirurg Josef Hrbatý v léčebně v Bílé Vodě
Po pádu na dno a úrazu rukou skončil vyhledávaný plastický chirurg Josef Hrbatý v léčebně v Bílé Vodě (Foto Aha! – Pavel Ryšlink, Jan Tůma, pro Aha! – Miloš Schmiedberger)

Vylepšoval poprsí kráskám jako třeba Haně Mašlíkové (31) či Lucii Hadašové (27), nyní je plastický chirurg Josef Hrbatý (55) úplně na dně. Po úraze rukou se zhroutil, je v psychiatrické léčebně v Bílé Vodě v Jeseníkách a jeho žena Kateřina (38) žije v Brně se dvěma dětmi za 33 korun na den. Hrbatý nyní otevřeně popsal osobní i rodinou tragédii.

„Celé jádro problému by se stručně dalo najít v tom, že já nemám vlohy na obchod. Mě šlo vždy víc o medicínu, o operativu, než o byznys. A dnešní lékařství je bohužel nastaveno opačně,“ konstatoval Hrbatý.

Jeho pád začal přesně před rokem, kdy majitelka kliniky, v níž pracoval, zařízení prodala. „Všichni jsme pak jeli sami na sebe. Mě ale bůh nadělil šikovné ruce a ne obchodního ducha. Do listopadu to tak nějak skomíralo, tak jsem hledal, kde bych se uchytil,“ prozradil Hrbatý s tím, že uchytit se zkoušel v Praze.

Ani tam se mu ale nezadařilo. Peníze, které měl naspořeny z let hojnosti, rychle došly a workholik, zvyklý živit rodinu, se bez práce sesypal. Do toho si vážně popálil ruce. Nakonec skončil na rehabilitačním oddělení psychiatrické léčebny v Bílé Vodě.

„Nejvíc trpím tím, že žena s dětmi zůstala sama a je v tak těžké situaci. Ruce ale naštěstí zůstaly i po úrazu stejně šikovné, takže jak se dám do kupy, zase se postavíme na nohy,“ je přesvědčen lékař. Aby zase mohl vzít spolehlivě chirurgické nástroje do rukou, prý potrvá ještě asi jeden či dva měsíce. „Už mám rozjednané určité nabídky, ale naplno začnu jednat, až budou ruce těsně před dohojením a bude jistota, že budu moci dostát tomu, k čemu se zavážu,“ konstatoval Hrbatý.


Hana Mašlíková (31)
„To mi je líto, že má problémy. On byl bezvadnej. Prsa mi udělal skvěle. Potom sem u něho byla ale podruhý, protože se mně zapouzdřila. Prostě tělo nepřijalo implantát. Za to on ale nemůže. Pane doktore, přeju zdraví!” vzkázala přes Aha! Hrbatému Mašlíková.

 Lucie Hadašová (27)
„On mi dělal pouze jednu věc, ano, samozřejmě prsa, a nemohu si stěžovat. Dodnes nemám žádné komplikace a jsem moc spokojena. V léčebně? To nechápu. Vypadal velmi zdravě.”




Přečtěte si
honza46
28. 8. 2013 • 09:37

To je zase blbost, která má útočit na lidské city. Pan dr. jistě předtím vydělal dost, tak mohl šetřit a hlavně si posílat něco na důchod, teď by měl slušný invalidní důchod. Ale oni všichni tihleti podobní si posílají jen povinnou částku a pak se diví, jsou to např. i herci. Ostatně paní může snad jít pracovat ne? My dříve narození jsme při mateřské uklízely apod. a pan dr. taky nemusí sedět na zadku, každá práce je poctivá.

prroud
27. 8. 2013 • 22:01

Myslim,ze by lidem neskodilo poohlidnout se na YouTube a najit si tam filmiky: Zakladni prijem a Penize jako dluh.Dostali by se aspon trosku "do obrazu".

prroud
27. 8. 2013 • 21:47

Zmen sam sebe,smir se se sebou,uvedom si pravy hodnoty a zmenis svet!

prroud
27. 8. 2013 • 21:37

Fakt me strasne zajima,kdy uz se zbavime vsech zbytecnejch lidskejch parazitu,ktery zivime!!!,kdyz odvsivovat jsme se uz naucili......jenze to chce prestat bejt cislem ve stade a jeho socialnim zviretem a stat se konecne zodpovednym obcanem,misto konzumentem rozplaclym pred vyvolenejma v tv u lahve piva!!!A to je nam jak je videt opravdu zatezko,vejmluv mame miliony proc to nejde!

prroud
27. 8. 2013 • 21:32

Umely krize,valky,hladomory,sama manipulace obycejnejma lidma,aby se snazili vydelavat misto hodnotnyho zivota a primereny prace pro vsechny se zajistenejma zivotnima jistotama.Pak musis otrocit abys prezil tem,kdo maki tolik,ze to nemuzou utratit za x zivotu,tak nas drzej v otroctvi a zdimou a zdimou!Zapominas,ze jsme pro ne jen cisla a nahradni dily,Orwelovo stado,idealni farma co se sama vzdelava,rodi,hlida,pohrbiva,krmi,lepsi nez dobytek o kterej je treba se starat.Kdy uz to lidem dojde,co se s nima hraje,na to jsem strasne zvedavej!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.