Zlatokopku Silvii do vily VyVolených nedostal románek s Marešem ani odhalování na povel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlatokopku Silvii do vily VyVolených nedostal románek s Marešem ani odhalování na povel!

Zlatokopka Silvie
Zlatokopka Silvie (koláž Ahaonline.cz)

Málokdo si byl postupem do VyVolených tak jistý jako samozvaná profesionální zlatokopka Silvie Řeháková. Na kamery chtěla vystavovat svá prsa, což se jí bohužel nepodaří…

Silvie si tak alespoň během pobytu na hotelu natrénovala zvedání trička a vzhledem k její bohaté praxi uznáváme, že ukazování ňader má v malíčku. Její hrudník ovšem diváky neohromil a vzkázali jí, že ji na televizní obrazovce nechtějí vidět.

Sexy blondýnka měla přitom oproti svým soupeřům navrch. Údajně má totiž velmi blízko k Leoši Marešovi, který patří k tvářím Primy. „Seznámila jsem se s ním a hráli jsme spolu poker, ale Petra Faltýnová mi ho přebrala,“ postěžovala si Silvie.



Autor:  cam

Přečtěte si
alex0800
27. 8. 2013 • 10:50

AHA, vy jste satanistický časopis nebo jak se to má? Jen, že všude máte lidi s gestem "véčka" což dle historie znamená Vítězství Satanovo.. Dnes je to sice aktuální, když i Papež už přijal nový kříž se Šelmou, ale to přeci neznamená, že celý svět se musí stát satanistickým.. Tedy on se jím ani nikdy nestane.. Problémem je, když zednářstvo (lidé uctívající Všehomíru, tedy Satana) infikovalo nejen církve, ale především celý INDUSTRY, tedy showbiz.. Tajemstvihudby,cz Vám ukáže jen drobné střípky.. Realitu si již člověk musí dohledat sám.. Známe přeci to Varování, které nám bylo dáno.. A je starší než nedávno falšovaná historie..;-) Průmyslová revoluce nebo Temná revoluce?

alex0800
27. 8. 2013 • 10:43

Vtipná slečna.. Jen bych se ptal, zda je po lobotomii nebo se narodila s nějakým postižením mozku? Prsa jí tu inteligenci nevynahradí, stejně jako u výše zmíněného moderátora s tou profesionální matrací po boku.. Já nevěděl, že Leoš rád slíže to, co do ní ostatní pošlou Radši by Silvie měla hledat dobře placenou práci (nikoliv lehavou, jak si představuje) a věnovat se sebezdokonalování a očistě duše..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.