NeVyVolený Rosťa: Ani penis ho do vily nedostal! Přitom po něm prý ženy šílí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

NeVyVolený Rosťa: Ani penis ho do vily nedostal! Přitom po něm prý ženy šílí…

Rosťa se chtěl předvádět, ale diváci o něj neměli zájem
Rosťa se chtěl předvádět, ale diváci o něj neměli zájem (TV Prima)

Reality show VyVolení má za sebou první volbu, v níž na úkor Thomase neuspěl namachrovaný Rosťa. Svým postupem si byl dokonce tak jistý, že se dobrovolně odhalil.

Výsledky hlasování ovšem Rosťovi zlomily vaz, protože diváci rozhodli, že jej ve vile nechtějí. Jak mu to mohli udělat? Rosťa se totiž považuje za nadsamce a svou mužskou chloubu, po níž prahne celé Karvinsko, dobrovolně předvedl před fotoaparáty.

Pohled to ovšem nebyl moc hezký. Pokud chce být Rosťa televizní hvězdou, měl by na sobě pořádně zapracovat a trávit více času v posilovně, než po barech, kde si vyhlíží své oběti.

Ženy údajně po Rosťovi šílí, na čemž už zkrachovala jeho dvě manželství. „Pravda je, že ženské po mně jdou a moje partnerky s tím měly problémy. Dělaly mi scény. Pracuju jako finanční poradce a uzavírám jenom ženy.. .třeba je oslovím někde v baru, dáme kafíčko a tak,“ tvrdí o sobě neúspěšný kandidát do VyVolených.

Rosťa o sobě také hrdě prohlásil, že má údajně v očích nevěru. Stejně tak by ovšem mohlo jít i o zoufalství, ale jeho oči ani žádnou jinou část těla naštěstí v televizi neuvidíme. Jeho příznivkyně však najdou v galerii odvážné necenzurované fotky….

 

Na Primě dnes zveřejní druhou obyvatelku vily. O přízeň diváků bojuje temperamentní poloviční Bulharka Eliška, krásná Julie a střelená Zdeňka!



Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
25. 8. 2013 • 17:36

než takovou jabkárno,to si radši pustím DVD nebo přečtu knihu

winterfreshka
25. 8. 2013 • 17:35

Vypadá to,že jsem se dotkla ega cílené,zmiňované skupiny.Nemusím nic,jen mi takoví jako ty mohou políbit (_I_),nic víc

tondapraha
22. 8. 2013 • 11:10

Toby mě zajímalo,co na něm ženský vidí??Snad ten pupek a malé šidítko mezi nohama.

6010
22. 8. 2013 • 07:50

A co je na něm tak úchvatného, že po něm ženské šílí? To je zase přehnané, jako vždy.Vždyť to je obyčejný narcis, o kterého bych si neopřela ani kolo.Co si o sobě myslí, blbeček?Ale je až neskutečné, co jsou lidi ochotni udělat, aby se prosadili.Co jsou ochotni udělat pro výhru.

jity
21. 8. 2013 • 11:17

Rosťa o sobě tvrdil jaký je Narcis, že se o sebe hodně stará. Já myslela, že když už se o sebe tolik stará, že by neměl mít pupek. Sebevědomí mu nechybí, 2x rozvedený nic pěkného a má také děti?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.