Neschopná Agáta Prachařová: Neumí se ani podepsat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Neschopná Agáta Prachařová: Neumí se ani podepsat!

Agáta Hanychová se neumí pořádně podepsat.
Agáta Hanychová se neumí pořádně podepsat. (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, Marek Pátek, archiv Agáty Hanychové)

Modelka Agáta Prachařová (28) je vdaná už několik měsíců a ani po druhé svatbě si pořád nemůže zvyknout na svoje nové příjmení po manželovi Jakubovi (29). Pořádný trapas se jí stal ve školce s malým Kryšpínem (2), když se nedokázala ani pořádně podepsat.

„Na to, že jsem už paní, jsem si zvykla. Největší změna je ale v tom, že se jako vdaná paní neumím podepsat. S Prachařovou mám velký problém. Zrovna tuhle ve školce jsem se podepisovala natřikrát, ale mám štěstí, že mi všichni říkají Agáto, takže si myslím, že příjmení, jelikož mi máma dala takhle nezvyklé jméno, není až zas tak důležité,“ přesvědčuje modelka na stránkách iDnes.cz

Od Agáty byl většinu léta klid, ale to jenom rebelka sbírala síly a už brzy se objeví před televizními obrazovkami. Rozšíří totiž řady moderátorů z VyVolených. Jako správná celebrita se bude zajímat především o drby z vily a bude se šťourat v intimním životě soutěžících. „Hlavně jsem ráda, že se budu moct ptát, na co já chi. Mám ráda drby, takže si myslím, že to bude dobrý.“

Díky nočním »šichtám« tak bude moci bez problémů skloubit práci a výchovu Kryšpína. „Kryšpínovi jsou dva roky, takže v době, kdy budu pracovat, bude spát. Nejdůležitější je, že s ním budu přes den,“ vysvětluje budoucí moderátorka.



Přečtěte si
majojo
24. 8. 2013 • 19:35

Jen si troufán upozornit, že všechna tahler studia byla placená, a to v jejím případě patrně dost tvrdě. Na normální škole by se nechytla. A opravdu má titul BcA? Není náhodou "jen" Bc? No, stejně se tím neuživí, neumětelka jedna.

vuhp
24. 8. 2013 • 13:38

Naštěstí se na Vyvalené nedívám , tak nevidím ani tu blbku Agátu.

monza
24. 8. 2013 • 11:50

To fakt netuším komiku. Možná to,že je "bebilní" celá tvoje věčně nalitá familie!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.