Babky z Babovřesek a hráči z NHL: Nejbizarnější hokejový tým světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Babky z Babovřesek a hráči z NHL: Nejbizarnější hokejový tým světa!

HC Babovřesky
HC Babovřesky (Foto ara a produkce filmu)

Česko má nový hokejový tým. Jmenuje se HC Babovřesky a jeho členy jsou kromě místních drben i přední hokejisté NHL Jakub Voráček (23), Jakub Kovář (24), Ondřej Pavelec (25), Jiří Tlustý (25) a Radek Smoleňák (26)!

Sportovci půjčili hokejové dresy hlavním hrdinkám Troškovy komedie Babovřesky 2. A babky v tu ránu zapomněly na bolavé kyčle, klouby i astma! „Tohle je prostě nový český hokejový tým a asi nejstarší na světě,“ prohlásil Zdeněk Troška (60).

Babky z Babovřesek v čele s univerzální drbnou Horáčkovou v podání Jany Synkové (69) si to v dresech užívaly. »Lyžařka« Jarmila Bursová (84) dokonce odložila i lyžařskou hůlku, kvůli níž si vysloužila svou přezdívku.

„Teď to holky rozbalíme, my jim ukážeme. Takový hokejistky nemají ani v Americe,“ říkala všem Bursová, která prodělalala před časem embolii a zápal plic a bolí ji snad všechny klouby v těle. Aby mohla na natáčení, podepsala v nemocnici revers. „Jak přijdu na plac a je kolem mě tolik skvělých lidí a ještě krásných kluků, všechno mě přestane bolet. Vážně!“ dušovala se Bursová.

Právě borci z NHL budou patřit mezi ústřední postavy pokračování nejúspěšnější komedie desetiletí.



Přečtěte si
jarypadlo
26. 6. 2013 • 20:33

Fu.ckt miluju inteligentní redaktóry+novináře vystudovaný na fuc.kultě.Mám jen ZŠ a vím že nejsou Babky z Babovřesek,jsou leda z BABOVŘESKŮ.Zpakujte si pravidla pravopisu!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.