10 SEXUÁLNÍCH KURIOZIT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

10 SEXUÁLNÍCH KURIOZIT

Podvodníci vymysleli i falešné penisy.
Podvodníci vymysleli i falešné penisy.

Sex a milování prostě patří k životu. Každý ho ale vnímáme trochu jinak. Někdo je neskutečný náruživec, jinému funění v posteli připadá jako velká nuda. Svět sexu má ale i své kuriozity, nad kterými často zůstává hlava stát, rozum se jim zdráhá věřit.

Osm je pravdivých, dvě jsme si vymysleli. Odhalíte lež?

Prozradíme vám, že v desítce uvedených kuriozit jsou dvě, které se zrodily v hlavách našich redaktorů. Posuďte sami! Dokážete rozpoznat, které z příběhu se skutečně staly, a které jsme si vymysleli?

1. Vydělal na erekci
Američan Charles Lennon byl impotentní, a tak mu lékaři implantovali do penisu přístrojek z plastu a oceli, který mu měl s erekcí pomoci. Jenže aparát se záhy porouchal, tak Charlesův penis neustále vykazoval stav »připraven«. Nebohý muž si nemohl jít zaplavat, zajezdit na kole, nemluvě o tom, že sex stál za starou belu. Ve svém rozhořčení Charles lékaře zažaloval a soud mu dal za pravdu. Náplastí za ztrátu mužské hrdosti dokonce bylo velmi tučné odškodné.

2. Milování ve věznici
Jedou z věcí, která odsouzeným vězňům v káznici pořádně chybí, je sex. Jeden z vězňů měl to štěstí, že ve vedlejší cele si odpykávala trest žena, které rovněž scházela trocha toho lidského tepla. Aby si mohli oba milenci užívat sexu, vykutali ve zdi, která jejich celu dělila, díru, aby si mohli užívat sexu. Vše se provalilo, když vězeňský lékař u ženy diagnostikoval těhotenství. Každý z milenců si tak musel ke svému trestu připočíst čtyři měsíce za poškozování veřejného majetku.

3. Láska k dýním
Sexuální chutě jsou někdy opravdu překvapivé. Jistého Američana popadnul neovladatelný chtíč právě v okamžiku, kdy na poli sklízel dýně. Protože si zkrátka nedokázal pomoci, vydlabal do jedné z dýní otvor, zasunul do něj svůj penis a začal se uspokojovat. Jeho radovánky ale překazili sousedé, kterým dovádění s dýní nepřišlo vůbec normální. Přivolaní policisté muži odebrali dýni a nasadili želízka. Ani soudce neměl se zeleninovým náruživcem slitování a odsoudil ho ke třiceti dnům vězení.

4. Poplach na letišti
Anglický džentlmen si chtěl pojistit věrnost manželky, a tak, dříve než odjela na dovolenou do Řecka, ji na tělo připnul pás cudnosti. Klíč od něj si pochopitelně nechal on sám. Nebohá žena ale daleko nedocestovala, při průchodu bezpečnostním rámem na letišti se totiž alarm mohl zbláznit. Žena byla zadržena a v první chvíli dokonce podezřívána z terorismu. Vše vysvětlila až osobní prohlídka, při které se pracovníci letiště nestačili divit.

5. Soud s viagrou
Pětašedesátiletý stařík se rozhodl vyzkoušet zázračnou pilulku viagry, protože si toužil znovu pořádně zadovádět se svou manželkou. Účinky modrého medikamentu ho ale nadchly a rozdováděly tak, že začal sex vyhledávat i mimo domovskou ložnici. Mužova choť ale nehodlala jeho zálety tolerovat a požádala o rozvod. Po rozvodu zažalovat stařík výrobce viagry z toho, že mu pilulky rozbily manželství. U soudu ale pochopení nenašel.

6. Nevhodný dárek
Nepochopen byl Němec z Magdeburgu, který věnoval sousedce k narozeninám fialový sedmirychlostní vibrátor. Obří erotická pomůcka ženu tak rozlítila, že muže zažalovala za sexuální obtěžování. Marně se muž bránil tvrzením, že na ni chtěl být hodný a dárek jí věnoval proto, že je pořád sama.

7. Učitelky sexu
Napadlo vás někdy, co dělají prostitutky ve výslužbě? Možná vás to překvapí, ale některé z nich mají o práci postaráno i v důchodovém věku. Vedou totiž kurzy pro ženy, v nichž dámy učí, jak správně a co nejlépe uspokojit své muže. Zájemkyně se tu učí třeba techniku orálního sexu nebo exotické orientální praktiky. O výuku sexu je prý velký zájem, a tak prostitutky uvažují nad tím, že začnou vydávat i speciální učebnice.

8. Samozvaný plastický chirurg
Jeden muž z Mallorky tak dlouho toužil po větším penisu, až se rozhodnul si ho zvětšit sám a injekční stříkačkou si do penisu vstříknul silikon. Účinek byl okamžitý penis mu napuchnul do extrémních rozměrů. A nejen to! Otok doprovázely nesnesitelné bolesti, kapky silikonu pak pronikly i do krevního oběhu a ucpaly tepny. Samozvaný plastický chirurg se stihnul ještě z posledních sil doplazit do nemocnice. Lékaři už mu ale nedokázali pomoci, muž zemřel na zástavu srdce.

9. Náhradní penis
Vynalézavost sportovců, kteří užívají zakázané prostředky, nezná mezí. Ve snaze uniknout dopingové kontrole přišli s nápadem, jak přísné sportovní komisaře převézt. Novou pomůckou při podvádění se stal umělý penis, ze kterého muži vypouštějí požadovaný čistý vzorek moči. Patří k němu dokonce i ohřívač, který moč udržuje v tělesné teplotě. Antidopingoví komisaři jsou v šoku, protože umělý penis je prý k nerozeznání od pravého.

10. Posmrtná pomsta
Svérázným způsobem se své zesnulé manželce pomstil padesátiletý Mexičan poté co zjistil, že mu byla celý život nevěrná s celým zástupem mužů. Ve svém vzteku nechal vyrobit náhrobní kámen ve tvaru penisu, který ji umístil na hrob. Na kámen pak neopomněl uvést všechny manželčiny milene, jejichž jména se mu podařilo zjistit. Po měsíci ale musel náhrobní kámen odstranit. Zasloužili se o to návštěvníci hřbitova, kterým připadal pro ono místo nepatřičný.

Věděli jste o sexu?
● Ve středověku musely mít ženy často zakryté uši. Proč? Věřilo se totiž, že Panna Maria otěhotněla právě ušima! Klapky na uši se proto používaly jako náhražka kondomu.
● Sexuálním fantaziím holandských mužů jednoznačně dominují zdravotní sestřičky, a dobře si vedou i služky a letušky. Ženy zase nejčastěji sní o požárnících, vojácích, podnikatelích, lékařích a fotbalistech. Nejméně sexuálně přitažliví jsou pro Holanďany politici a příslušnice dopravní policie. Úplně nejhůř dopadli roznašeči mléka.
● Ženy, které touží po bujnějším poprsí, jistě potěší jeden japonský guru. Podle něj už dámy nemusí trpět na plastické chirurgii, pro získání pár centimetrů objemu navíc stačí mobilní telefon se zvláštním vyzváněcím tónem. Jeho zázračnou vyzváněcí melodii prý vyzkoušelo již deset tisíc žen a všem se vnady zvětšily.
● Kondomy na míru si mohou objednávat muži v Německu. Jistá firma jim zhotoví trojrozměrný snímek ztopořeného pohlavního údu, podle kterého se následně vyrobí přesný odlitek kondomu na míru. Muž si pak ještě může vybrat barvu, sílu, případně další ozdoby. Na kondomu mohou mít i svůj autogram.


Autor: (in)
Foto: archiv

Příběhy 5 a 10 jsou vymyšlené

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.