Richard Gere: Vykopli ho z restaurace! Obtěžoval cizí manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Richard Gere: Vykopli ho z restaurace! Obtěžoval cizí manželku!

Richard Gere
Richard Gere (Profimedia.cz)

Ve filmu Pretty Woman si Richard Gere (63) v roli boháče koupil lásku okouzlující Julie Roberts (44) a zřejmě si dodnes myslí, že podobně prodejná je každá žena... Když ale v restauraci nedaleko New Yorku lačně »vyjel« po manželce jednoho hosta, nechal postižený muž hollywoodskou hvězdu okamžitě vyhodit z podniku, jehož majitel mu v tom s až nečekanou ochotou vyhověl!

Gere chtěl pojíst v malé restauraci v městečku East Hampton nedaleko New Yorku, když u vedlejšího stolu uviděl krásnou blondýnku a bez ohledu na jejího vedle sedícího manžela jí začal balit. Zaskočená žena nevěděla, co dělat, a její manžel herce varoval, ať je nechá na pokoji. Gere hrozbu ignoroval a tak ho rozlobený muž nechal z restaurace vyvést!


Od okolních stolů celou tu ostudu sledovali zkoprnělí Alec Baldwin (54) a Meryl Streep (63), kteří v podniku oblíbeném celou řadou celebrit, zrovna večeřeli s přáteli. „Šlo o nedorozumění, pan Gere chtěl na odchodu pozdravit pár známých,“ snažil se všechno vyžehlit hercův mluvčí.


Média ale hbitě připomněla případ z roku 2007, kdy byl Gere v Indii na akci k boji s nemocí AIDS. Jako moderátor se tehdy vrhl na indickou herečku Shilpu Shetty (37) a divoce ji začal líbat. Zatykač za sexuální obtěžování byl zrušen až poté, co se Gere herečce i celé Indii omluvil.

Nový skandál je současně hodně smutný dárkem manželce Carrie Lowell (51), se kterou má za měsíc oslavit 10. výročí svatby. Čím si to asi Gere doma vyžehlí?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.