Victoria Beckham: Nová kolekce jen pro vychrtlé! PODÍVEJTE SE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Victoria Beckham: Nová kolekce jen pro vychrtlé! PODÍVEJTE SE

Oranžové není nikdy dost Victoria Beckham ve své jarní kolekci vsadila zejména na oranžovou. V kombinaci s bílou či černou zářivá barva vynikne. Na závěr své show se prošla po molu i autorka kolekce Victoria Beckham.
Oranžové není nikdy dost Victoria Beckham ve své jarní kolekci vsadila zejména na oranžovou. V kombinaci s bílou či černou zářivá barva vynikne. Na závěr své show se prošla po molu i autorka kolekce Victoria Beckham. (profimedia.cz)

Victoria Beckham (38) začínala v devadesátých letech jako popová hvězdička. Byla jen jednou z pěti členek hudební skupiny Spice Girls. Taková kariéra jí ovšem nestačila. A tak se začátek nového tisíciletí vrhla na módní návrhářství. Její modely ale neoblékne jen tak někdo...

A dnes je z ní jedna z nejuznávanějších módních ikon – svou novou kolekci na jaro 2013 představila o víkendu na Newyorském týdnu módy. Podívejte se, jak bude vypadat jaro v podání Victorie Beckham! Nutno upozornit, že podle obrázků to vypadá, že pokud budete mít víc než 40 kg, tak máte smůlu!





Přečtěte si
mandat
19. 9. 2012 • 06:51

Ta muze delat, co chce.Ma na vsechno penize a kontakty. Kdyby chtela letet na Mesic, tak proste leti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.