Hanychová s rodinou se sluní v Itálii: Takhle trpí její pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hanychová s rodinou se sluní v Itálii: Takhle trpí její pes!

Rodinka si užívá »dovču«, a pes zatím trpí na prázdném rozpáleném dvoře!
Rodinka si užívá »dovču«, a pes zatím trpí na prázdném rozpáleném dvoře! (Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Modelka Agáta Hanychová (27) se společně se snoubencem Mirkem Dopitou (28) a jejich desetiměsíčním synem Kryšpínem vydala k moři. A zatímco si rodinka užívala slunného Toskánska a pila italské víno, doma v Černém Volu tiše trpěl Agátin výmarský ohař Bacio! Úplně opuštěný, ve vedru na betonovém dvorku a skoro bez kousku zeleně!

Hanychová se naoko tváří jako velká milovnice zvířat. Za život už vystřídala několik psích miláčků, kteří obvykle skončili neznámo kde! Jako zatím posledního si pořídila honosného výmarského ohaře. Tedy společenské plemeno, které ke svému životu společnost lidí a pohyb vyloženě potřebuje! To je však Agátě evidentně úplně »fuk«!

„Někdo se o něj chodí starat, dá mu vodu a jídlo, ale ven s ním nikdo nechodí. Naštěstí tam má už boudu a přestali ho přivazovat, ale jinak je ten pes jak kůl v plotě,“ potvrdili Aha! místní obyvatelé. Hanychovou vidí se psem na procházce výjimečně!

„Tu vidíme s vodítkem, jedině když honí psa po vesnici,“ kroutí sousedé nevěřícně hlavou.

Bacio byl odstaven na druhou kolej po narození Agátina syna. „Jako štěně do baráku mohl, ale po narození malého už ho Agáta v baráku nechce. Kryšpín má prý alergii, tak je pes pořád venku,“ doplňují sousedé. Pejsek je tak v naprosté izolaci, což pro tuto rasu může mít doslova fatální následky!

To, že se sousedé Hanychové nepletou a pejsek se čas od času prostě rozhodne vyvenčit sám, dosvědčuje i příběh, který se stal na začátku června. Agátin ohař totiž už poněkolikáté utekl, a dokonce skončil v psím útulku!

Modelka se však vůbec neobtěžovala pro zatoulaného psa vyrazit a poslala pro něj místo sebe kamarádku! Po společnosti toužící zvířátko po jeho útěku však opět zavřela na betonový dvorek. Je jen otázka času, kdy si pes znova najde cestu za svobodou...

Veterinář: Zničí mu zdraví!

„Výmarský ohař je lovecký pes, který se potřebuje hodně hýbat. Pokud bude mít nedostatek pohybu, může se mu zpomalit metabolismus, hrozí mu onemocnění ledvin, jater, prostaty, ale i kloubů či páteře,“ říká pražský veterinář Alexandr Skácel.

„Pokud má nedostatečný kontakt s majitelem nebo s lidmi vůbec a je většinu dne sám, může se začít bát a nelze vyloučit, že začne být časem dokonce agresivní.“



Přečtěte si
egyptanka
5. 9. 2012 • 12:29

A co byste od Agaty ocekavali? Chudak kazdy,kdo ma s ni neco spolecneho. Lituji toho psa,ze mel takovou smulu. Agate nas..t do rukou a nepustit ji aspon 14 dni k vode!!!

hillaarkaa
8. 7. 2012 • 10:47

Nic na tomto blábolu

hillaarkaa
8. 7. 2012 • 07:56

Kvůli čočce ve Varech bude viset ještě na dušičky To kdyby tak šlo o Lejnu či ZaŇákovou,to by byla jiná káva

hillaarkaa
8. 7. 2012 • 07:54

Přesně tak,lůza dostala žranec a může se udávit Každá káže vodu,coby,jak by,kdyby-a a sama

andys8
2. 7. 2012 • 08:45

Aguš se nám už vrátila..postarej se o psa, dříve, než budeš číst bulvár...nádhero.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.