David Beckham: Plešoun?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

David Beckham: Plešoun?!

David Beckham a jeho pleš na hlavě. Realita, nebo jen optický klam?
David Beckham a jeho pleš na hlavě. Realita, nebo jen optický klam? (Reuters, Profimedia.cz)

Páni, tak i na něj došlo! Největší sportovní celebrita světa David Beckham (36) plešatí. Není divu, že má anglický fotbalista podepsaný reklamní kontrakt na vlasová tužidla firmy Brylcreem. Proklaté »náměstíčko« na temeni musí maskovat, jak se dá...

Je to opravdu jen zajímavý světelný klam, nebo rýsující se pleška? Každopádně když si Beckhamovi vyrazili v Los Angeles do restaurace, tátovi Davidovi nesoucímu v autosedačce malou dcerku Harper jako by prosvítala skrz vlasy světlá kůže.

„Tady nahoře trošku ztrácím vlasy,“ stěžoval si loni anglickému komikovi Jamesi Cordenovi v povedené skeči. Zdá se, že nebyl daleko od pravdy! „Určitě mu vlasy v posledních letech hodně řídnou,“ všimla si i slavná britská vlasová stylistka Karine Jacksonová.

Snad i proto se Beckham poslední dobou až podezřele často maskuje čepicí. Na hlavě už nosil kdeco, před léty proslul účesem »Mohykán«. Blíží se snad doba, kdy půjde dohola?



Přečtěte si
kocena79
24. 8. 2011 • 16:03

To je snad každému kdo normálně dobře vidí janý, že je to spíš nějaký odraz světla ... chudák, tak si ho dobírat, ale ta čepice mu opravdovou pleš jistě brzo zajistí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.