Superstar: Mareši, nemládneš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Superstar: Mareši, nemládneš!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Martin Hykl)

Ačkoliv se moderátor ČeskoSlovenské SuperStar Leoš Mareš (34) po boku o 12 let mladší Hanky Svobodové (22) snaží jít proti času a utrácí horentní sumy za mladistvé oblečení, při pohledu do jeho tváře je jasné, že zub času hlodá!  Čelo mu totiž »zdobí« až třímilimetrové vrásky! Bude i s nimi Mareš bojovat? Máme se těšit na jeho botoxem vyhlazenou tvář?

Vrásky na čele ale nemá jen hvězdný moderátor, ale i maskéři, kteří mu stopy stáří maskují.„Leoš má ty vrásky znatelné, i když čelo nekrčí, a maskéři tak mají spoustu práce.

Nejenže jsou hluboké, ale jsou i dost široké. Když se pak pod silnými reflektory při přenosu potí, makeup mu stéká, usazuje se ve vráskách a ty jsou pak o mnoho tmavší,“ řekl Aha! zdroj ze štábu SuperStar s tím, že Leoš se tím pádem musí přepudrovávat častěji než dívky!

Mareš za svou mladičkou přítelkyní Hankou nechce zůstat pozadu a dělá pro svůj vzhled první poslední: začal chodit do posilovny, nechal si vybělit zuby, najal si stylistu Filipa Vaňka a utratil statisíce za oblečení v USA. Je tedy dost možné, že dojde i na kouzla plastické chirurgie! Pár botoxových injekcí a Leošovo čelo může být hladké jako před deseti lety...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.