Boxer Mike Tyson míří do Prahy - Vejde se do vany?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Boxer Mike Tyson míří do Prahy - Vejde se do vany?!

Mike Tyson
Mike Tyson (Aha! – Karel Kopáč, ara)

Chytne ho zase jeho pověstný rapl a rozmlátí prezidentské apartmá pětihvězdičkového hotelu?! Legendární americký boxer Mike Tyson (44) se přesně za dva týdny bude s rodinkou ubytovávat v pražském hotelu Le Palais, kde jej sice čekají tři ložnice i tři koupelny, ale také tři malé vany, do kterých své mohutné tělo poskládá jen sotva!

„Bydleli u nás třeba princ Albert či herečka Salma Hayek, takže na péči o celebrity jsme zvyklí,“ řekl ředitel hotelu Petr Marek. Jenže teď si k sobě nastěhuje obávané »Zvíře«, které ukusuje soupeřům uši a rány rádo rozdává i v civilu. Pro Tysona je proto připraveno nejen apartmá o výměře 150 m2 s výhledem na vršovické nádraží či speciální veganské menu, ale i důkladná ostraha. Venku jej má obklopovat až dvacet lidí!

„Jenže nepotřebujeme chránit Mika, ale naopak lidi před ním. Však víte, jak je vznětlivý,“ usmál se promotér boxerova evropského turné Rey Karpf. Osobního strážce by možná mohla dostat i každá z těch tří »podměrečných« van...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.