VIDEO Řediteli České televize Janečkovi ukradli auto, zloděje natočila kamera. Podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Řediteli České televize Janečkovi ukradli auto, zloděje natočila kamera. Podívejte se!

Ředitel ČT Jiří Janeček nakonec ukradené auto našel, lupiči však poškodili zámek a oprava ho tak pěkných pár tisíc stát bude.
Ředitel ČT Jiří Janeček nakonec ukradené auto našel, lupiči však poškodili zámek a oprava ho tak pěkných pár tisíc stát bude.  (ara, video: Youtube)

Generálnímu řediteli České televize Jiřímu Janečkovi ukradli tři zloději jeho bílé BMW X6. Vše ale ke smůle lupičů zaznamenala průmyslová kamera podzemních garáží, kde se celý incident odehrál. Poznáte je?

Štěstí v neštěstí měl generální ředitel České televize Jiří Janeček. Když zaparkoval 19. července v podzemních garážích v Hyacintově ulici na Praze 10, netušil, že se jeho vůz stane cílem třech lupičů. Ti přistoupili k autu, po pár minutách ho otevřeli, nastartovali, vlezli dovnitř kufrem a odjeli a při tom všem je zachytila průmyslová kamera. Záznam z ní odvysílala TV Public v pořadu SOS.

Že luxusní »bavorák« za 2,5 milionu korun patřil opravdu Janečkovi, potvrdil mluvčí ČT Ladislav Šticha. Zloději s ním však naštěstí prý neodjeli daleko, jakmile zjistili, že má auto vyhledávací modul, odstavili ho a utekli. Sám majitel auta, tedy Jiří Janeček, se k incidentu vyjadřovat nechtěl, po svém mluvčí jen vzkázal, že soukromé věci nekomentuje.

Video zde (pouze pro prohlížeč Internet Explorer)

ČTĚTE TAKÉ:

Jiří Janeček: Staronový šéf ČT!

Martina Balogová: Ukradli jí auto!

Mamba show končí: Česká televize zařízla Halinu!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.