Klaus se letos na festivalový turnaj vykašlal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klaus se letos na festivalový turnaj vykašlal

Pavel Zedníček při podání.
Pavel Zedníček při podání. (Aha! – David Kundrát)

Prezident Václav Klaus se letos nedostavil bez udání důvodů na festivalový tenis. Ačkoliv se původně přihlásil, nakonec nedorazil a nedal nikomu ani vědět, proč vítězství přenechává jiným.

 

„Byl o tom informován, měl o účast na turnaji zájem, pak se už ani neozval, takže dnes nedorazí, důvody neznáme,“ řekl jeden z organizátorů festivalu.

 

Roli favorita tak vzal letos na sebe Pavel „čmaňa“ Zedníček, (60), který je v tandemu s profi tenistou Jiří Novákem. A hned v prvním zápasu vyklepli ve čtyřhře soupeře. „Dali jsme kanára,“ chlubil se Zedníček, který má velkou šanci na celkové vítězství.

 

Kliknutím zvětšete

Čmaňa si po prohrané bitvě podává ruku s tenistou Jiřím Novákem.

 

Kliknutím zvětšete

Hanka Kousalová (45) sleduje výkony partnera Pavla Zedníčka. Proč ten znuděný výraz?

 

O pohár se však popere i fotbalista Vladimír Šmicer, který se už brzy ráno rozcvičil. „Šel jsme spát kdoví kdy, ty večírky tady,“ stěžoval si kamarádům fotbalista, který hned po turnaji odjel do Jihoafrické republiky na finále světového šampionátu.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.