Karel Gott - Vykradli ho! Mohla za to Pilarová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott - Vykradli ho! Mohla za to Pilarová

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Martin Hykl)

Na muzikantských pódiích se pěvecké legendy Karel Gott (70) a Eva Pilarová (70) usmívají, v jejich minulosti se však skrývá osten dávného nedorozumění, kdy Gott na svou kolegyni Pilarovou musel volat policii! Našel totiž vykradený svůj hotelový pokoj, a Eva měla co vysvětlovat!

Incident se odehrál během jednoho turné v Bratislavě. „Já jsem byla tehdy náctiletá a Eva se o mě měla starat. Moje maminka jí to tak nakázala. Jenže Evča se postarala tak, že jsme udělaly hroznej průšvih,“ přiznává zpěvačka Yvonne Přenosilová (62), která měla na kauze svůj velký podíl.

Pilarová to uznává. „Navečeřely jsme se a já dala povel, že jdeme na pokoj. Ale Yvonne začala brblat, že si to představovala jinak. Že je to nudný zájezd, že si představovala, jaká to bude legrace, a ono nic. A jak tak chodila a nadávala, zjistila, že jsme pokojem v hotelu sousedky Karla Gotta. Měl otevřený balkon, na který Yvonne přelezla, a já tedy taky,“ říká Pilarová, která s Gottem nazpívala hit Je nebezpečné dotýkat se hvězd.

„Udělaly jsem mu binec v pokoji, ale takový, aby to hned nepoznal. Nastavěly jsme mu třeba na hromadu kdeco, a nahoru daly fikus. Když se Karel vrátil, začal kolotoč. Telefonoval na recepci, aby okamžitě zavolali policii, že byl okraden,“ vysvětluje Pilarová v dokumentu z cyklu televize Prima Top Star Extra, který bude zítra večer věnovaný právě této populární zpěvačce. Obě dívky pak jen horko těžko policistům vysvětlovaly, že to byl jen žert a že se Mistrovi nic neztratilo.

„Vzpomínám si, že jsem byl na ně tehdy strašně naštvaný,“ prozradil deníku Aha! Karel Gott s tím, že už si na zásah policie nepamatuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.