Podváděná Adéla Gondíková - Má nového milence! Proč zrovna Langmajer? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podváděná Adéla Gondíková - Má nového milence! Proč zrovna Langmajer?

Adéla Gondíková
Adéla Gondíková  (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Adéla Gondíková (36) má konečně chlapa! Jenže zřejmě šlápla úplně vedle. Však taky tají jeho totožnost. A deníku Aha! se podařilo zjistit proč. Její nový milenec je totiž ženatý a v českém showbyznysu už vystřídal několik hereček či modelek. Jde totiž o herce Jiřího Langmajera (43), který má se svou ženou Kamilou dvě dospívající dcery Terezu a Julii.

„Ani jeden z nich nechce, aby to prosáklo na veřejnost, ale jsou spolu,“ prozradil včera deníku Aha! dobře informovaný zdroj. Oba herci byli dokonce několikrát spatřeni, jak se líbají. „Samozřejmě si oba mysleli, že je nikdo nevidí,“ dodává náš zdroj.

„Ano, mám novou známost, ale kdo to je, neprozradím,“ tvrdila před několika měsíci vysmátá Adéla Gondíková, kterou před rokem a půl opustil manžel Ondřej Brousek. Jeho srdce totiž vzplálo k Anně Remkové, která je o několik let mladší než Adéla. A zatímco Brousek vyšel s pravdou ven a milenku přiznal, Adéla Langmajera tají, co jí síly stačí. Ani včera nechtěla celou záležitost komentovat a poslala jen omluvnou SMS s tím, že nemůže mluvit. A Langmajer? Ten poté, co jsme se ho na vztah s Adélou zeptali, okamžitě zavěsil. Později už jeho telefon nebyl ani dostupný.

Neopatrný záletník Langmajer byl zatím vždy prozrazen. Veřejným tajemstvím byl vztah s herečkou Ivanou Jirešovou, se kterou se dal dohromady při natáčení »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Známý proutník ale zabrousil i do modelingu, když svedl vdanou modelku Petru Faltýnovou. Tento poměr trval několik měsíců, Petru vzal nakonec její manžel Simon Štekl na milost a Langmajer to zřejmě také doma nějak vysvětlil a mohl se nastěhovat zpět ke své ženě Kamile.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.