Krainová a Vašut v Let‘s Dance: Debakl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krainová a Vašut v Let‘s Dance: Debakl!

 Simona se v prvním kole taneční soutěže příliš nepředvedla.
Simona se v prvním kole taneční soutěže příliš nepředvedla.

Letos ve slovenské obdobě taneční show StarDance reprezentují Českou republiku modelka Simona Krainová (37) a herec a moderátor Marek Vašut (49). Jejich premiéra však dopadla, narozdíl od loňska, kdy soutěžila Iveta Bartošová (43), katastrofou.

Letos ve slovenské obdobě taneční show StarDance reprezentují Českou republiku modelka Simona Krainová (37) a herec a moderátor Marek Vašut (49). Jejich premiéra však skončila, narozdíl od loňska, kdy soutěžila Iveta Bartošová (43), katastrofou.

Topmodelka Simona Krainová si včera večer vyzkoušela, že šlapat po přehlídkovém mole není to samé jako vyšlapávat kroky latinskoamerického tance cha cha na tanečním parketu. „Nikdy jsem netušila, že to bude tak moc těžké,“ přiznala modelka krátce před tím, než se do jejího chabého výkonu pustila porota.

Kroky na přehlídkovém mole zvládá Krainová na výbornou. S těmi tanečními už je to ale horší.

„Simono, vy na mě působíte jako rozpolcená osobnost. Nahoře od pasu víte vše, jste sexy, svádíte, a dole ťapou nožičky jako desetileté holčičce,“ kritizoval nemilosrdně porotce Zdeněk Chlopčík, několikanásobný mistr republiky ve standardních i latinskoamerických tancích, jenž se vžil českým divákům do podvědomí právě ve StarDance. „Nohy musí o hodně rychleji a o hodně víc pracovat,“ přitakala Chlopčíkovi Taťána Drexler, profesionální tanečnice rovněž známá z české verze Let’st Dance StarDance. Simoně s jejím partnerem Erikem tak nakonec udělili pouhých 13 bodů.

Reputaci České republice nezvedl ani Marek Vašut. Spíš naopak. „Marku, vaše nevýhoda byla v tom, že to je překrásná skladba waltzu a Ivanka éterická bytost. Vedle ní jste působil hrozně těžkopádně,“ kroutil hlavou Chlopčík a přisadila si i Drexler. „Na postaršího pána jste tančil hodně kroků, ale víc než polovina z nich byla mimo rytmus. Já jsem tu trpěla a říkala si, snad ho utáhne, snad ho Ivanka utáhne, ale nešlo to,“ složila hlavu do dlaní půvabná Taťána. Nejen že Vašut získal pouze 11 bodů, ale dokonce se kvůli jeho tanečnímu výkonu pohádali porotci. Josef Bednárik jen stěží hledal něco pozitivního na jeho waltzu, čímž se uchýlil jen ke vzletným větám a Zdeněk Chlopčík mu měl za zlé, že není o něco ostřejší.

Ani Marek Vašut v prvním kole Let''s Dance příliš nebodoval...

...s mikrofonem mu to jde evidentně lépe.

Pevnější ruku by si ale bez debat obě celebrity zasloužily. V minulém ročníku, jehož se účastnila zpěvačka Iveta Barotošová si zpěvačka v prvním kole vytančila celých 20 bodů, tedy téměř dvojnásobek.

Iveta Bartošová minulý rok bodovala v soutěži lépe.

Foto Marek Pátek, reprofoto TV Markíza

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.