Pitt a Jolie: Velké divadýlko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pitt a Jolie: Velké divadýlko!

Brad Pitt (ilustrařní foto)
Brad Pitt (ilustrařní foto)

Angelina Jolie (34) a Brad Pitt (46) včera světu dokázali, jak dobří jsou herci. Celé dny mlčeli a přemýšleli, jak vyvrátit zprávy o svém rozchodu. Nakonec vsadili na osvědčený hollywoodský recept.

Vzali se za ruce a šli se najíst do restaurace, aby je každý viděl. Do představení vložili tolik umu, že by si zasloužili Oscara za výkon ve zcela nefilmové roli...

„Všechny ty zprávy o rozchodu jsou nesmyslné,“ tvrdí přátelé nejslavnější hollywoodské dvojice. Jenže znalci poměrů jsou neúprosní... Angelina a Brad tento měsíc navštívili advokáta a podepsali dohodu o rozdělení majetku za šest miliard korun a péči o šest dětí. Proč tedy taková snaha všechno popřít? Únik tolika podrobností o rozchodu oba zjevně zaskočilo. Tajemství nezůstalo v rodině, zná ho celý svět. Angelina ani Brad se nechtějí v této vypjaté situaci vystavit ještě většímu zájmu médií. Čeká je natáčení nových filmů, což současně oběma posloužilo jako záminka, aby se spolu 7. března nemuseli ukázat na udílení Oscarů. Angelina začne v únoru v Praze a italských Benátkách natáčet špionážní drama The Tourist, takže bude od Brada hodně daleko. Shrnuto a podrženo: Slavní herci žijí z popularity, ale tenhle pár usoudil, že všeho moc škodí. Špinavé prádlo by si pro jednou raději vyprali za zavřenými dveřmi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.