Dvě tváře Marty Jandové (35): Najděte 10 rozdílů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvě tváře Marty Jandové (35): Najděte 10 rozdílů!

Marta Jandová po ránu vypadá jako přešlá mrazem. Nebo Mrázem?
Marta Jandová po ránu vypadá jako přešlá mrazem. Nebo Mrázem? (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Marie Votavová, ara)

Pořekadlo, že není všechno zlato, co se (na první pohled) třpytí, neplatí jen na hollywoodské hvězdy. Příklady lze najít i v českém showbyznysu. Když usedla do poroty Česko Slovenské SuperStar, slintali po Martě Jandové (35) všichni muži. Jenže bez make-upu už to taková paráda není. Vypadá dost nevýrazně a jen stěží by se za ní někdo otočil na ulici.

..

„Jako by byla přešlá mrazem,“ utahovali si z ní její kolegové na zkoušce muzikálu Baron Prášil. Využili tak slovní hříčky s příjmením jejího milence, producenta a stávajícího manžela Mahuleny Bočanové (42) Viktora Mráze (42).

Baron Prášil bude mít premiéru už na konci února v Divadle Hybernia, a vedle Marty se v něm objeví třeba i Sabina Laurinová (37) či Kristýna Kloubková (31). Také tyhle dvě se na zkoušce objevily bez líčení, a nutno podotknout, že i ony ztratily většinu svého hvězdného lesku. A jak jsou na tom další hvězdy? Podívejte se sami! Obyčejné ženské, které by nikdo nepoznal!

Kliknutím zvětšete

Poznáte je? Jak vypadají celebrity s make-upem a bez make-upu...

Kliknutím zvětšete
Klikněte na obrázek pro zvětšení...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.