Adéla Banášová: Užene si kvůli SuperStar kýlu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Adéla Banášová: Užene si kvůli SuperStar kýlu?!

Adéla se s tím nemazala a Jana Bendiga rovnou nadzvedla.
Adéla se s tím nemazala a Jana Bendiga rovnou nadzvedla.

11:30 – Křehká moderátorka Česko Slovenské SuperStar Adéla Banášová (27) měla namále. Při natáčení včerejšího dílu SuperStar si málem uhnala kýlu!

Zatímco Adélin moderátorský kolega Leoš Mareš nastavuje svá ramena dívkám pro jejich slzy zklamání, slovenská kráska dává přednost sdílení radosti s postupujícími chlapci. V případě Jana Bendinga, který to měl víc než nahnuté a nakonec postoupil se Adéla tak rozjařila, že Honzu radostí nejen objala, ale i nadzvedla.¨

Samotnou jí to překvapilo. „Takhle jsem ještě nikdy žádného chlapa nezvedla,“ komentovala svoji spontánní reakci. A hned se raději přeptala: „Kolik vážíš?“ chlapcova odpověď, že „pouhých“ šedesát kilo jí trochu vyvedla z konceptu, ale zato se teď může zařadit mezi ženy silačky. Pokud ale bude takové věci opakovat, mohla by si způsobit zdravotní komplikace jako je například kýla.

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.