Herci volili: Sympaťák Ordinace? Langmajer propadl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herci volili: Sympaťák Ordinace? Langmajer propadl!

5:00 – Kdo je nejsympatičtější žena či muž nebo největší tahoun »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě? Sami herci si na prázdninové párty zvolili své favority, ze kterých vzešli vítězové. Bohužel došlo i na ty horší kategorie; třeba člověk, který nejvíc zapomíná texty. Tam byl jednoznačně zvolen sympaťák Martin Písařík (30). A také vyšlo najevo, že nejméně oblíbený je v kolektivu Jiří Langmajer!

Kromě ankety se ale řešily i jiné věci. Třeba Písaříkovo zapomínání textu. „Na svoji obhajobu musím říct, že texty zapomínám při zkouškách, ale když už se pak jede na červenou, jsem dokonale připraven,“ bránil se Písařík alias doktor Všetečka.

Herecká sestava, která se sešla v hotelu Jasmyn, také vážně probírala své bytí či nebytí v seriálu. „Barva toho našeho rodinného problému je docela zajímavá, tak proč by nešla dál. Měl bych pokračovat,“ je přesvědčený Petr Štěpánek.

O konci své postavy zdaleka nepřemýšlí ani Zlata Adamovská. „Pokud mám co hrát, nepřemýšlím o tom, že bych někam přecházela. Nemám potřebu odcházet, protože ta má role je pěkně psaná a sedí mi,“ myslí si Adamovská. „Ono je to tam tak, že kdo se z lékařů odstěhuje do Prahy – končí v seriálu. A kdo měl dítě, už se pak v seriálu nikdy neobjevil,“ má svou vlastní teorii na odchody ze seriálu zase Michaela Dolinová. Snad jediný kdo má jistý konec v Ordinaci, je Jiří Langmajer. Jeho kolegové se sice rozplývali nad jeho hereckými kvalitami, za velkého kamaráda a sympaťáka ho však nezařadili. „On je takový svůj a velice pro sebe,“ řekla deníku Aha! Dolinová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.