Belohorcová čeká holčičku, její partner Hájek: Jsem zklamaný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Belohorcová čeká holčičku, její partner Hájek: Jsem zklamaný!

Bělohorcová s Hájkem čekají holčičku, bude se jmenovat Salma!
Bělohorcová s Hájkem čekají holčičku, bude se jmenovat Salma! (David Kundrát)

5:00 (daz) – Přítel sexbomby Zuzany Belohorcové (33) Vlasta Hájek (33) smutní z nelítostného verdiktu lékařů: jeho partnerka čeká holčičku! „Jsem zklamaný,“ přiznal Hájek, který se prý těšil na kluka!

„Lékař si podle tvaru hlavy plodu myslí, že to bude holčička. Jsem z toho obrovsky zklamaný. No co. Naučím ji když tak hrát si místo s panenkami radši s autíčky. Některé motokárové závody vyhrávají spíš holky než kluci. Za patnáct let tak může ve formuli 1 zasednout klidně naše dcera,“ smiřuje se s »krutým« osudem Vlasta. „Hlavní je pro nás oba, aby děťátko bylo zdravé,“ uvádí vše na pravou míru těhotná Zuzka. Spolu s Vlastou se nyní chystají na sobotní velkolepou párty v Ostravě. „Do Ostravy přijede 113 sportovních aut, z toho 52 Ferrari z našeho klubu Scuderia boys. Cestu nám bude razit 150 těžkooděnců a ve Stodolní ulici se bude konat mega mejdan,“ těší se Hájek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.