Kubišová vydává vzpomínky - Manžel na mě šel se sekerou! Pak jsem potratila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kubišová vydává vzpomínky - Manžel na mě šel se sekerou! Pak jsem potratila!

Marta Kubišová v memoárech vzpomíná na manžela, který ji chtěl několikrát v opilosti zabít.
Marta Kubišová v memoárech vzpomíná na manžela, který ji chtěl několikrát v opilosti zabít. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Marta Kubišová (66) odtajnila nejtemnější minulost! V nové autobiografické knížce totiž zavzpomínala nejen na nepovedené manželství s režisérem Janem Němcem (73), který se ji pokusil několikrát zabít, ale i na dceru, o kterou kvůli němu přišla!

Zpěvačka Marta Kubišová (66) odtajnila nejtemnější minulost! V nové autobiografické knížce totiž zavzpomínala nejen na nepovedené manželství s režisérem Janem Němcem (73), který se ji pokusil několikrát zabít, ale i na dceru, o kterou kvůli němu přišla!

Peklo začalo, už když spolu jen chodili. „Před svatbou po mně střílel, bála jsem se o holý život,“ vzpomíná Kubišová. Na nepovedené manželství má ale i dobré vzpomínky. I když idylka trvala jen chvíli.

Střelba z pistole a hvízdání kulek kolem uší přitom nebyl jediný moment vztahu, kdy šlo legendě české pop music o život. Když před Němcem, z něhož se během krátkého manželství stal alkoholik, schovala láhve, šel na ni se sekerou. „Honza nezřízeně pil. Dopoledne začal dvojkou v kuchyni, odpoledne přidal nějakého toho panáčka a ve čtyři odpoledne už byl pod stolem. Snažil se mě ale přesvědčit, že pít nechce. Jednou mi dal klíče od komory a zapřísahal mě: »Kdybych na tebe vzal třeba sekeru, mi nic nedávej!« Jenže nakonec za mnou opravdu se sekerou přišel, tak jsem mu klíče dala. Říkala jsem si, že přece nejsem blázen, abych se nechala zabít,“ pokračuje v memoárech »Lásky za časů bezčasí« zpěvačka, která kvůli pijanskému exmanželovi přišla o dceru.

„Pak se to jeho pití ještě zhoršilo, když jsem byla těhotná, a nakonec jsem o holčičku přišla,“ popisuje smutný životní úděl Kubišová, kterou však ani toto nedonutilo se s Němcem rozvést. Trpělivost jí došla teprve ve chvíli, kdy ho načapala při nevěře. „V dvaasedmdesátém jsme se rozešli. Němec měl bohužel víc vroubků a já nakonec zjistila, že jedním z těch hlavních je i nevěra,“ dodává Kubišová s tím, že Němec později emigroval. Jediným dítětem Kubišové je tak dcera Kateřina.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.