Dvořák o boji s rakovinou: Chce to vůli a hlavně to štěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dvořák popsal boj s rakovinou: Chce to vůli a hlavně štěstí

Herec Jiří Dvořák.
Herec Jiří Dvořák. (herminapress.cz)

„Není to příliš dlouho, co umřel manžel mé maminky. Rakovina slinivky. „Naštěstí“ to šlo dost rychle, takže se dlouho netrápil," zmínil Jiří Dvořák (55) jeden z důvodů, proč se stal ambasadorem projektu OnkoFit.

„Je to nemoc. Zlá nemoc. Ale dá se s ní za určitých podmínek docela slušně bojovat, a při troše štěstí ji i porazit. Ovšem chce to vůli, čas, prevenci a hlavně to štěstí. A mít kolem sebe někoho, kdo vás v tom nenechá samotného. A když se tomu peklu, a ono to někdy peklo je, postavíte čelem a bojujete, zjistíte, že máte kolem sebe spoustu lidí, kteří budou do roztrhání těla dělat všechno proto, aby vám pomohli. A už jen tento samotný fakt může hodně pomoci," tvrdí na téma vážné nemoci Jiří Dvořák.

Se Strachem Nacafe: Jiří Dvořák

Video se připravuje ...

„Sedět doma, čučet do zdi, litovat se a naříkat na nespravedlnost světa je cesta do pekel. Za prvé to ničemu a nikomu nepomůže, a zadruhé začnete tím být protivní svému okolí. A právě okolí vám může pomoci nejvíc. Ale začít musí samozřejmě každý u sebe. Tak proto," rezolutně prohlašuje představitel pohádkového čerta Uriáše v Deníku cz.

Tajemství českých vánočních pohádek: Co jste o nich nevěděli?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 1. 2023 • 21:13

On jí neprodělal, tak ví prdl, co to je! Zviditelňuje se na takové hrůze! To je hanba!

lpitriska
22. 1. 2023 • 11:02

Jste frajer. Přeju vám hodně moc zdravíčka at' už máte od nemoci klid .

jity
21. 1. 2023 • 12:37

Přeji vám pane hlavně zdraví a pohodu. TČM má něco do sebe, také toto onemocnění v rodině známe a ji věříme.

Michal Kamenik
20. 1. 2023 • 18:23

Jsem po dvou operacích nádoru mozku. Při první jsem byl na sále 10 hodin a dvakrát jak se říká, mě vraceli zpět. Říkal jsem si, že už to bude ok, ale do dvou let se mi udělal další nádor. Víte, je to strašné na psychiku, ale kdybych měl myslel na to, že se mi udělá další a třeba někde, kde už to nebude operovatelné, tak bych se z toho musel zbláznit. Jsem v, celém důchodu je mi 55, roků a mám potěšení ze svých dvou vnuček a moje rodina je moje terapie. Opravdu to nechce truchlit a pokud možno žít v mezích svých možností, které člověku zbyly aktivně. Všem přeji stálé zdraví a klid v duši.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.