Chýlková to s přítelkyní syna vzdala! Jsem v podstatě alergická | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chýlková to s přítelkyní syna vzdala! Jsem v podstatě alergická

Chýlková se ve společnosti syna Jáchyma objevila po delší době.
Chýlková se ve společnosti syna Jáchyma objevila po delší době. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Již dávno to není raubíř z nováckého seriálu Gympl. Z Jáchyma Krause (24) je dospělý muž, který se do filmového světa nehrne, ba naopak. Odcestoval za hranice a našel si přítelkyni. Ta ovšem přidělává rodičům, Janu Krausovi (68) a Ivaně Chýlkové (58), starosti. Proč si s ní neví rady?

Hereckou slávu si odbyl před téměř deseti, kdy zazářil v seriálu Gympl s (r)učením omezeným jako průšvihář Patrik. Od té doby se ale nikde jinde neobjevil. Přednost dal klidnému životu mimo filmové či seriálové kamery, stáhl se, a mnozí proto jen stěží dokážou přijmout fakt, že Jáchym již dávno není dospívajícím puberťákem, ale je z něj dospělý muž. V poslední době propadl cestování a doma se zdržuje jen zřídka.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Jak informoval deník Šíp, měl se s rodiči setkat v Asii, o čemž se rozpovídal jeho tatínek, moderátor Jan Kraus, ve vysílání rádia Frekvence 1. „On to vyřizoval, zdá se, že by taky rád viděl rodiče. Má to přímou souvislost i s existenčními starostmi. Je dobré občas rodiče pozdravit. Zejména před platbami a podobně,“ pobavil svou historkou posluchače herec a moderátor.

Nejmladší ze synů Jana Krause se navíc může pochlubit přítelkyní, která nemá pouze české kořeny. „Jáchym chodí s Diankou, která je napůl Češka, napůl Indonésanka, ale do čtrnácti vyrůstala v Indonésii," přiznala maminka Ivana Chýlková v rozhovoru pro magazín Moje psychologie.

David Kraus v 7 pádech Honzy Dědka: Norisová měla kvůli mně v divadle ochranku

Video se připravuje ...

Dlouhodobé setrvání v asijském státě mělo pochopitelně vliv na její mateřský jazyk, proto se domlouvá především v angličtině. Tu ovšem Jáchymovi rodiče tolik neovládají. „Chtěla jsem se naučit anglicky, což se nepodařilo. Šla jsem do toho srdnatě a odhodlaně, ale angličtina je bohužel jazyk, se kterým bojuju spoustu let a jsem na něj už v podstatě alergická," dodala bez ostychu Ivana Chýlková.



Přečtěte si
Alva
11. 8. 2022 • 08:16

Další z dětí povolání syn, cestuje za peníze rodičů a takové tchány bych nechtěla, zvláštní doba, kdy mají všeho plnou ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.