To se Ivaně Gottové líbit nebude: JDE O DCERY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

To se Ivaně Gottové líbit nebude: JDE O DCERY

Dominika by se chtěla usmířit se sestrami
Dominika by se chtěla usmířit se sestrami (archiv)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80), Dominika (46), si nedá pokoj. Po tahanicích o dědictví a zpochybňování spravedlivého dělení vyrukovala s přáním usmířit se se svými mladšími sestrami Charlotte Ellou (16) a Nelly Sofií (14). Z toho patrně Ivana nebude nadšená. 

Zatímco mladší dcera Karla Gotta Lucie s rodinou drží pohromadě, Dominika dělá vše proto, aby byly vztahy napjatější než struna. Teď se rozhodla odkrýt rodinné tajemství nejmladším sestrám. 

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

„Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že se pokusím obnovit vztah s mými mladšími sestrami Charlottkou a Nellinkou. Už nejsou malinké a zcela jistě mají vlastní rozum. Chtěla bych jim říci, jak moc pro mě náš tatínek znamenal. Chtěla bych jim říci o tom, že mají bratra, se kterým by se mohly setkávat a udržovat kontakt. A chtěla bych se jim omluvit za to, že jsem vždy nebyla dokonalou sestrou,“ svěřila se Gottová Blesku. 

Pro magazín Sedmička se Gottová také nechala slyšet, že Ivana vždy Dominice stykům se sestrami bránila a dělala všechno proto, aby spolu nenavázaly žádný vztah. „Když ještě tatínek žil a byla jsem u něj doma na návštěvě, Ivana trvala na tom, aby mi holky vykaly. Pořád je okřikovala, aby mi netykaly. Já jsem to tak nechtěla, ale ona si stála za svým,“ podotkla Dominika.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanainge
12. 8. 2022 • 18:33

Výše uvedený článek je absolutní nesmysl a článek není od Dominiky Gottové, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou a jediné dítě Karla Gotta!

Karel Gott nemá syna! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Dianthos
11. 8. 2022 • 10:17

Rydlo, proč "vetřít do rodiny"? Jsou to její sestry, její rodina, nemusí se nikam vtírat. A asi každý normání člověk chce mít hezký vztah se svými sourozenci. Ty čtyři dcery si navzájem nic špatného neudělaly?? To jenom Ivana vyvolává sváry. Vyháněla prvorozené dcery z Karlova života. Chtěla jeho a všechno, co k němu patří, pouze pro sebe.

Dianthos
11. 8. 2022 • 10:12

Vy znáte jeho styl? Láska je láska. Stará láska nerezaví.

janapi
10. 8. 2022 • 07:54

A jak často se s ním vídá Dominika? Karel byl celý šťastný v přítomnosti svých malých dcerek a snažil se s nimi trávit každou volnou chvilku...takže pochybuji, že by se zahazoval s bývalkou! To nebyl jeho styl!

1pravda1
9. 8. 2022 • 10:59

možná je ivana sponzorkou časopisu a za tyto články proti dominice dostávají příplatek, - tak už mi to připadá... ivana světice a dominika ta nejhorší...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.