KONEC LÁSKY? Kdo je ten fešák vedle Lucie Bílé? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

KONEC LÁSKY? Kdo je ten fešák vedle Lucie Bílé?

Kdo je ten pohledný svalovec?
Kdo je ten pohledný svalovec? (Tonda Tran, Facebook)

Lucie Bílá (56) a Radek Filipi (38) tvoří pár už nějakou řádku let. Teď se ale po jejím boku objevuje někdo docela jiný. Dala snad Lucie vale velké lásce a bezpečí, které našla v obrovské náruči mistra světa v benchpressu? 

Kdepak! Radek Filipi klame tělem. Jeho téměř sto třicet kilogramů je tatam, Lucie Bílá má nyní doma pořádně vyrýsovaného svalovce!

Lucie Bílá a Radek Filipi popřáli Lele k 33. narozeninám.

Video se připravuje ...

„Týden před závody jsem dostal zánět bicepsu, tak jsme to museli ze zdravotních důvodů odložit,“ vysvětlil Filipi v Showtime, co stojí za tak razantní změnou. A prý se ještě nekončí! „Půlroční práce s Janem Turkem. Byla to moje osobní výzva, můj osobní souboj, nakonec se nám povedlo dostat dolů 33 kg.. Děkuji trenére, jedeme dál…,“ adresoval slova díků svému kouči. 

Navzdory zranění, které zamíchalo kartami, má Radek nejlepší formu a sklízí samé ovace. A samozřejmě, že i od své partnerky. „Vážím si svého partnera, ale za to čeho jsem byla teď pár měsíců svědkem, musím i smeknout klobouk… Dřina, odříkání, disciplína, řád, režim, odhodlanost!!! Jsem na tebe pyšná lásko…,“ napsala mu dojemný vzkaz prostřednictvím Instagramu. 

Lucie Bílá: Nevadí mi sedět jedním zadkem na deseti židlích! Chci budovat a zaměstnávat lidi

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.