A je to tady! Do ruda vytočený Brzobohatý o Písařovicové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A je to tady! Do ruda vytočený Brzobohatý o Písařovicové

Písařovicová a Brzobohatý se společně objevili v Inkognitu.
Písařovicová a Brzobohatý se společně objevili v Inkognitu. (FTV Prima)

Zatímco Ondřej Brzobohatý (38) a Daniela Písařovicová (43) zachovávali dlouho dekórum a k výrokům zhrzené exmanželky, a pro Danielu kamarádky, Taťány (34) se ani jeden nevyjadřoval, teď už práskl Ondra vzteky do stolu. Tohle prý Kuchařová už přehání. Problém je, že ona si to rozhodně nemyslí a Brzobohatého prohlásila za lháře - ZASE!

Od té doby, co prosákl vztah Brzobohatého a Písařovicové, Taťána běsní a láduje své sociální sítě i média jedním odvážným prohlášením za druhým. Teď operuje s tezí, že se spolu Písařovicová a Brzobohatý intimně sbližovali už v době. kdy Ondřej s Táňou obnovili církevní slib a začali prý pracovat i na rodině. To už ale byla evidentně poslední kapka!

Levnější benzin na 4 měsíce! Rakušan o uprchlících, a Kuchařová o nevěře exmanžela

Video se připravuje ...

„Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Proč to Taťána dělá? Nechápu. Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole, od září žiju sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou.  Krize, rozchod, rozvod... vždy jde o selhání obou partnerů. Není v něm vítězů ani poražených. Hledat viníka či hrát si na oběť je stejně zoufalé a trapné, jako obhajovat se před křivými obviněními... i proto jsem tak dlouho mlčel. Situaci však Taťána svými výroky vyhrotila do stavu, kdy se už ozvat musím. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji... Kéž čas zahojí všechna zklamání i křivdy a hlavně, kéž už je KLID A MÍR," bouchly mu saze ve veřejném prohlášení, které vyvěsil na sociální síť Instagram.

Takové nařčení ale Táňa nenechala bez odezvy! „Trvám na všem, co jsem řekla. Ondřej lže,“ vzkázala podle vyjádření Blesku jasně Kuchařová. Je vidno, že ustupovat rozhodně nechce. Kdo má ve finále pravdu, je těžké soudit. Táňa už má ale za sebou solidní základnu sledujících, kteří její verzi věří. 

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ppadys13
19. 5. 2022 • 10:39

Ta "ženská" vypadá jak babochlap.

jity
13. 5. 2022 • 13:11

Písařovicová přiznala, že je vybíraví. To je její věc, ale do pořadu Na Lovu lézt neměla, tam se úplně ztrapnila, nevěděla vůbec nic.

borka30
13. 5. 2022 • 13:03

Ať už jde Kuchařová do háje zeleného. Možná by měla navštívit lékaře. Její dennodenní bláboly už mi lezou krkem. Myslela jsem si o ní, že je chytřejší, ale bohužel je to nána.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.