Petr Janda promluvil o rozchodu s Alicí: NEBUDU JÍ KAZIT ŽIVOT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Janda promluvil o rozchodu s Alicí: NEBUDU JÍ KAZIT ŽIVOT

Láska jako trám - a přece se málem rozešli!
Láska jako trám - a přece se málem rozešli! (archiv)

Rocker Petr Janda oslavil osmdesátku. Nadělil si k ní další desku  a "ozdobil" jí hitem, ve kterém shrnul svůj názor na životní jubileum. Zpívá se v ní: „Jsem mladej kmet, mám osmdesát let, a stejně koukám dopředu, ne zpět“. Na konec kariéry to tedy nevypadá a jak Janda sám přiznal, je to díky o 40 let mladší manželce Alici. Stačilo ale málo a už by spolu nebyli. 

„Přišla si za mnou jednou pro podpis. V té době jí bylo osmnáct a já se modlil, aby byla starší. Mně se strašně líbila, vždycky jsem si říkal, kolik krásných holek naší šatnou prošlo a přišlo si pro podpis, a já si jich ani nevšiml. A najednou přišla jedna holka a já jsem věděl, že je to ona a dal jsem jí telefonní číslo. Tu naši společnou fotku ještě dokonce mám. Strašně jsem se toho vztahu bál, ale máme za sebou nádherný život, mít děti s mladou ženou je zkrátka něco neskutečného,“ přiblížil Janda, jak se seznámil se svou osudovou ženou v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Petr Janda na pohřbu Náhlovského (†72): Poslední dobou chřadnul...

Video se připravuje ...

Věkový rozdíl si ale vybral svou daň. „Byli jsme spolu asi dva roky a já jsem se s ní pak rozešel, protože jsem to nějak nezvládl. Bylo jí dvacet let a já si říkal, že jí nebudu kazit život. Alice to velmi špatně nesla, a tak jsme si řekli, že jediná šance je odjet do Ameriky, kde pracovala jako au pair, a já budu v klidu. A tak odjela a asi za dva měsíce mi zavolala, zeptala se mě, jak se mám, a zase to celé začalo. Byli jsme úplně v hajzlu. Upřímně ani nevím, co by člověk musel udělat, aby se toho mohl zbavit. A tak jste se tedy po telefonátu dali zase dohromady? Já jsem jí řekl, ať se vrátí, že si ji vezmu a budeme mít spolu dítě. Ona mi řekla, že jsem ji zaskočil, a já jsem jí řekl, že to myslím vážně. Tak mi pak asi za hodinu zavolala, že teda jo,“ řekl také rocker. S manželkou Alicí je teď už krásných 22 let a vychovávají spolu dcerky Anežku a Rozárku. 

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 12. 2023 • 23:18

Proč mně mažete příspěvky, píši pravdu o Jandovi! Ublížil hodně lidem!

milesmiles
12. 5. 2022 • 19:10

jdi do penze dědo a neotravuj mladé holky ......

mbmb
4. 5. 2022 • 17:41

Janda si ex post nemusí dělat starosti .ta má život zkazeny a děti také.babis líbá jak vysavac,hraje si nedůstojné na mladého dedek

-bello-
3. 5. 2022 • 22:33

Olympic je pro mě úžasná kapela a Janda je frajer.
Jenže ženské. které si berou dědy já neberu za normální a ta jeho by mohla míň ukazovat " vnady " , které vidím na fotkách. Dress code té slavnosti určitě nebyl " velký výstřih a ukaž visací prsa , jak na nuda pláži "

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.