Všechnopárty terčem nenávisti! Reakce Šípa zaslouží potlesk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Všechnopárty terčem nenávisti! Reakce Šípa zaslouží potlesk

Karel Šíp je pašák!
Karel Šíp je pašák! (ČT, archiv Blesku)

V posledním díle Všechnopárty dorazili herci Kryštof Bartoš a Kamila Janovičová v tričkách vyjadřujících sympatie bojující Ukrajině. Některým divákům z toho ale málem "praskla žilka" a tak musel Karel Šíp reagovat (76)!

„Dva mladí herci, dvě trička, kterými projevili svůj názor. Nic víc. Jinak na to téma v celém pořadu ani slovo. A já žasnu, jak tahle nevinná věc dokáže vyvolat vlnu nenávisti u některých diváků, kteří hrozí, že se kvůli tomu na pořad nehodlají nadále dívat. Prosím vás, nedívejte se! Na slušné diváky se i nadále budu těšit,“ setřel nespokojence Karel Šíp na sociální síti. A co jim konkrétně vadilo?

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...

Kryštof Bartoš v přiblblém tričku žlutomodré barvy (za chvilku se z těch barev asi poděláte, ale co čekat od žumpy ČT), navíc navážející se do Ostravy, větší pablb tam už dlouho nebyl,” láteřil v komentářích na facebookovém profilu Všechnopárty jeden z nich. 

„Úplně jsem si myslel, že jsem si pustil Otázky Václava Moravce. Nakonec jsem zjistil že je to Všechnopárty. Pane Šípe, vždycky jsem měl Váš pořad rád, tímto dílem jste svůj pořad posunul do kategorie politických debat a tím pádem jste ztratil část diváků,“ napsal další z rozumbradů, jak zaznamenal web Extra.cz.

Andrea Růžičková Kerestešová porodila. A Šíp podlehl nečekané konkurenci

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.