Nevraživost v rodině Gotta: Tohle Ivana vážně dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevraživost v rodině Gotta: Tohle Ivana vážně dělá?

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Foto Karel Gott Agency, reprofoto YouTube)

Objevila se tu jen na chvíli, ale už je kolem toho pořádný poprask. Poté, co Dominika Gottová (48) představila píseň Pro tebe, kde se zpovídá z niterných pocitů a sebelítosti a žalem nad skonem otce, Karla Gotta (†80), zase čeří vody v rodině. 

Na jméno totiž nemůže přijít nejen vdově Ivaně (45), ale také mladší sestře Lucii (35). Ty si od sebe odehnala šířením lží a pomluv, ze kterých se vypsala v brutálně neúspěšné knize Poslední roky s Karlem. Mimojiné v ní píše, že Ivana Gottová přivedla Mistra do vleklých psychických problémů, protože mu zakazovala setkávat se se svými přáteli a údajně mu měla hrozit rozvodem. O tom, zda psychicky labilní Dominika vůbec viděla do vztahu Karla a Ivany, lze přitom, vzhledem k tomu, že žila v Helsinkách, s přehledem pochybovat!

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

S Ivanou ani mladšími sestrami proto při poslední návštěvě Prahy do kontaktu nepřišla. „Vztah s Ivanou a Lucií se nezlepšil. Ale nemá smysl na tom něco měnit. Stejně jsem celý rok v Helsinkách a jsem tady dvakrát do roka…,“ řekla Dominika eXtra.cz  a dodala: „Já na to nemyslím. Nemám na to čas myslet. Kolem mě je tolik pozitiv. Nejen Timo, ale v Helsinkách se cítím doma. Mám tam klid. Své soukromí. Je to k nezaplacení.“

Ivana může nyní jen doufat, že Dominika skutečně odletí do Finska a nebude dělat další rozruch v Čechách a nadále profitovat na jméně slavného táty. Ve vzduchu je totiž i možnost, že bude prodávat v lahůdkách Gottovy salámky a sýry, jak jí nabídl spolumajitel italských delikates a také její chlebodárce Gavriel Grillotti.

Vláda má rekord, 20 hodin hádek! Kdy plně udeří Omikron? A útok na Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
1. 2. 2022 • 23:49

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Video „Pro Tebe“ s Dominikou Gottovou je krásné! Co doufá Ivana Macháčková, vůbec není důležitý a nikoho to nezajímá!!!

Uživatel_5564342
29. 1. 2022 • 06:10

levandulova/ Mozna se mylim, ale mam dojem, ze knucite zavisti, ze Dominika dostala od otce nejake finance. Ze knucite, nebot si neumite vydelat stejne penize jako si vydelala Dominika. A knucite, jak moc se nadrete a jeste musite delat prescasy. Neknucte, nezavidte a zarecitujte, zazpivejte nebo se postavte pred kamery jako to udelala Dominika. DOMINIKO FANDIM VAM. NEVZDAVEJTE SE A ZAVISTIVE HLOUPE KRITIKY IGNORUJTE.

Uživatel_5564342
29. 1. 2022 • 06:03

bello /plne s vasim komentarem souhlasim. Opravdova MACECHA.

-bello-
29. 1. 2022 • 00:48

1pravda1
------------

Aspoň někdo, kdo to vidí normálně a není z podivného stáda fan klubů!

1pravda1
28. 1. 2022 • 23:53

Jestli někdo tyje z Gotta tak je to Ivana roky v domácnosti, dokonce odcházení manžela prodala za několik milionů korun české televizi... a že se starala o nemocného manžela, to jsme viděli - jedno milé slovo tam nezaznělo, jen výčitky máš vyčištěné boty, nemáš díru pod paží, Ivano nikam nevolej - a už volá ani na konec věty nepočká, obouvá mu boty na kameru, hledá prášky pod stolem - jen aby ukázala jak se stará... Film je o velké Ivaně po boku Gotta - to tam muselo být a Špátová bude plakat, že se tam kvůli tomu nevlezla poslední oslava Gotta 80. narozeniny na Jezerce, poslední cesta k moři, poslední setkání s Vondráčkovou a dalšími, atd..... je tam jen jak se Ivana starala - ale co pro Ivanu udělal Gott za svůj život, to on makal, všude se jí zastával, i když dělala týden v muzikálu a pak jí jako bolel krk tak je nechala ve štychu, Gott vystupoval i v den, kdy mu umřela máma, a ta kňučka ivana mu dělala ostudu po muzikálu... Každá manželka se stará o nemocného manžela - a to nemá miliardu na účtu, není zdravotní sestrou v domácnosti, nemá dům manžela v osobním svém vlastnictví, nemá mluvčí, hospodyni a chůvu k velkým dětem, GOTT BUDE VŽDY PROFESIONÁLEM, KTERÝ NĚCO DOKÁZAL, IVANA JEN PROFESIONÁLNÍ VDOVOU V DOMÁCNOSTI.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.