Náhlovský se tvrdě obul do známé herečky! DIVNÁ ESTRÁDA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Náhlovský se tvrdě obul do známé herečky! DIVNÁ ESTRÁDA

Josef Alois Náhlovský nešetřil kritikou
Josef Alois Náhlovský nešetřil kritikou (Foto: ČRo, Facebook)

Měla to být show roku, nakonec se ale proměnila v dost rozporuplnou estrádu, která spíš připomínala opožděnou oslavu devadesátin Jiřiny Bohdalové. Největší flám, který byl vysílán na Silvestra, navíc popudil řadu herců, jejichž vystoupení televize vystříhala. Jen Josef Alois Náhlovský přiznal, že je vlastně rád. 

Zatímco Martina Dejdara (56), Bolka Polívku (72) nebo Luďka Sobotu (78) nezařazení jejich vstupu do pořadu minimálně zaskočilo, Josef Alois Náhlovský (72) přiznal, že je vlastně rád. „Chtěl jsem, aby mě vystřihli. Byla to taková divná estráda,“ řekl Expresu.

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video se připravuje ...

„Jiřina tam seděla a všichni se tam předváděli a gratulovali jí. Jako pořad dobrý, ale na Silvestra? To mají být nějaké srandy! Já se rád třeba koukám na ty nové mladé kluky, co dělají stand-up comedy. Některé znám i osobně. Nejsem takový ten starý a zapšklý, co neuznává nový humor,“ nešetřil tvůrce pořadu Alois, který nakonec vystoupil ve Všechnopárty Karla Šípa (76).

„Mělo to celkem slušnou odezvu, byl tam i Mirek Donutil, velmi dobrý kluk a herec, a taky Sandra Pogodová, to je taková živoucí liška, která má ráda srandu, takže to bylo dobré,“ neskrýval potěšení, jak celá věc dopadla.

Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.