Ukamenování Munzarové? Trnavský se musí poohlédnout jinde | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ukamenování Munzarové? Trnavský se musí poohlédnout jinde

Bára se svěřila, že to má s ní manžel těžké.
Bára se svěřila, že to má s ní manžel těžké. (Foto Martin Procházka, ara)

Bára Munzarová v rámci plnění svátečních tradic přiznala, že doma manžela tak trochu šidí. Cukroví totiž nepeče a tak má Martin Trnavský (51) smůlu. Naštěstí ale existují i jiné zdroje!

„Teď mě asi všechny hospodyňky ukamenují, ale nikdy jsem nepekla a nepeču. Můj manžel, který má rád sladké, to má se mnou těžké, protože jsem spíše masový typ. Já vám udělám steak a opeču prase, ale nepeču. Mám ale zaplaťpánbůh záchranou síť všech kamarádek, známých," sype si popel herečka.

Bára Munzarová a Martin Trnavský odcházejí z pohřební služby

„Moje úžasná tchyně peče, takže se to u nás vždycky sejde. Mám tu výhodu, že sladké až tolik nepotřebuju. Takže to mám pojednané takhle, že vždycky je nějaká donáška," libuje si přitom devětačtyřicetiletá Barbora Munzarová na webu iDnes.cz. Ta holka v tom umí ale chodit, co říkáte!

Autonehoda Munzarové a Trnavského: Byl zraněn policista

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
30. 12. 2021 • 14:56

Před svatkama chutná,ale pak to hází slepičkam ! No stres s úklidem a to lítání není třeba.kdo žije v čistotě nemusi blaznit na konci roku.A jeden dort také staci

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.