Miliardář má smůlu! Bohdalová práskla důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miliardář má smůlu! Bohdalová práskla důvod

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Martin Hykl)

Herečka tvoří pár se slovenským podnikatelem už nějaký ten pátek. I když jim to spolu klape, má Ĺubomír Focko (66) tvz. smolíka. Legendární herečku před oltář podle všeho nedostane. Proč?

S Lubošem nám to tak dlouho funguje, protože i ve vztahu musí mít člověk talent na kamarádství. Pak je vyhráno a já myslím, že ho mám," před časem přiznala  Jiřina Bohdalová (90) v jednom z rozhovorů podle webu Extra.cz.

Proč ale po pradávném rozvodu s Radkem Brzobohatým  (†79) herečka nezvažuje další sňatek? „Bylo mi už padesát a s Radkem jsme prožili nejkrásnější roky života. Nechtěla jsem si tu vzpomínku a zážitek osmnácti společných let nikým kazit," svěřila své důvody Bohdalová Blesku pro ženy.

Ľubomír Focko o Bohdalové: Až moc mi mluví do výchovy syna!

Video se připravuje ...

„Jako partnerka je úplně super. Lidsky jsme si velmi sedli. Těžko se to popisuje. Je to příjemný, milý a vzdělaný člověk. Skvěle vaří a můžu se s ní bavit o všem," vychvaluje si přitom milovanou Jiřinku Focko v knize s názvem Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová.

Jiří Adamec o Bohdalové: O trapasu na prvním natáčení!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.